Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Hej [[fornamn]] och välkommen till ABCs Nyhetsbrev nr 3!

Nu är hösten här och ABC har många roliga projekt på gång. Ett av dem är vår nya radioreklam som kan ni läsa om här nedan. 


ABC gör Radio

Marknadsföring är en stor del i ett företags framgång. I höst satsar ABC på radioreklam i kanalerna Bandit och NRJ. Inspelningen skedde på produktionsbolaget Hajp där Andreas Nilsson sjöng in och släppte loss ABCs nya karaktär. Lyssna på våra reklamslingor

Produktionsbolaget Hajp
Andreas Nilsson

ABC presenterar Sammy

Sammy Al Salem är 30 år och en av nyckelpersonerna i vår produktion. Sammy började sin bana som ställningsbyggare och har därefter fått tjänsten som Arbetsledare. Som arbetsledare servar han våra arbetslag och sköter kontakten mellan byggledare och ABCs personal. Sammy har också som uppgift att vara med under byggets gång så att ställningen blir en säker arbetsplats.

Kontakta Sammy via mail

sammy@abcstallningar.se


ABC Arbetar för den fria konsten

Entrén till Konstakademien

Renovering av stenarbeten och utsmyckningen på Konstakademien kräver fasadställning.

"På Fredsgatan 12 byggdes 1671-1672 mot Jakobsgatan ett palats i klassicistisk stil av dåvarande överståthållaren Axel Carlsson Sparre (1620-1679). I Konstakademins entréhall anger en kalkstenstavla att Nicodemus Tessin d.ä.ritade huset. En brand 1693 lade bl a paradvåningen i aska. Vid den stora Klarabranden 1751 förvandlades palatset till en utbränd ruin, som 1754 köptes av direktören för de kungliga styckgjuterierna Gerhard Meyer d.y. Fastigheten donerades 1775 till Måleri- och bildhuggarakademien, som senare ändrade namn till Konstakademien." källa Wikipedia


Yasuragi Hasseludden

Fotograf: M. Lindborg

Yasuragi Hasseludden ska bli större. Vi har börjat bygget av fasadställningen som byggarna ska kunna arbeta säkert och tryggt ifrån.

På japanska betyder Yasuragi "inre ro och harmoni". Våren 1997 öppnades portarna till det nya Yasuragi Hasseludden med japanskt bad. Sedan 2006 ägs och drivs Yasuragi Hasseludden AB av Nordic Choice Hotels AS. Länk till Hasseluddens hemsida


Bilder

Vädertak Ankdammsgatan Fotograf: Korosh
Welandersväg Fotograf: M. Hedman

Ställningskurs 9m

ABCs egen ställningskurs 9 m är baserad på STIBs utbildning och följer arbetsmiljöverkets riktlinjer. Utöver den regelmässiga tid som läggs ner på teori så erbjuder vi även praktiska exempel på vårt förråd, där bland annat materialkunskap och materialkännedom är delmoment.

Kursen lämpar sig för dig som är ställningsbyggare samt för dig som arbetar från ställning.

Datum för kursen är satt till den 15-16 nov.

Anmäl intresse till Robert Dahlin


Franchise

Vi söker intresserade personer med drivkraft att tillsammans med oss utveckla Sveriges mest expansiva kedjeföretag inom ställningsbranschen!

Bläddra i vår Franchisebrochyr.
Klicka på bilden 


STIB

Vi på ABC vill utrycka vår sorg över Leif Nylens bortgång. Leif var eldsjälen i STIB, Ställningsentreprenörernas branchorganisation, och vi skickar våra tankar till hans nära och kära.


Fotograf: Sten Bodin

Tack för din tid! 

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss via kontaktinfo nedan. 

Kontakta oss

Besök oss

Ring oss på 08-509 075 10
Söker du efter en specifik person?! Här hittar du all kontaktinfo!

ABC Ställningsmontage AB 
Besöksadress Stockholm: Dåntorpsvägen 17 B, 136 50 Haninge


Gilla oss på Facebook!Klicka här

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!