Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
 





Sommaren 2012



"Ice Breaker"





Bijoux Design













STORARTADE herrar





Showroom, kundkvällar, modevisningar...





Skriv en rad eller ring!!














PS


PSPS



PSPSPS







 

   OBS! Läses bäst i webbläsaren!                     


Hoppas att du haft en STORARTAD sommar!

Sommaren 2012 går mot sitt slut. Vilken sommar? kan man undra. Visst har det funnits varma och soliga baddagar, men nog har de varit relativt få i år? Men än är det augusti och än kan det bli varma indiansommardagar. Håll kvar sommaren så länge du kan med STORARTATs vackra sjalar!


I höst händer det mycket hos STORARTAT! En ny kollektion kommer att presenteras. Den heter "Ice Breaker" och görs för den som gärna sticker från mängden. Det är allt som avslöjas i skrivande stund.

Namnet tyder på att det är kläder och accessoarer, som är speciella och kan "bryta isen" när man har lite svårt att t.ex börja prata med någon man inte känner.

Ny leverantör av smycken kommer att göra entré hos STORARTAT. Det är Helena Paulusson på Bijoux Design, som tillverkar smycken i läcker design.

Välkommen till STORARTAT!



Det finns många STORARTADE kvinnor och hittills har det varit målgruppen för mig. Men det finns ju STORARTADE män också och det är lika besvärligt för dem att hitta snygga kläder. Därför kommer STORARTAT att så smått börja med herrkläder den kommande säsongen. Första plagget blir en vit linneskjorta, som ska vara skön att ha på och vacker att skåda.


Om alla planer går i lås kommer STORARTAT att ha en ateljé och ett showroom inom en snar framtid. Där kommer man att kunna komma och se och känna på alla modeller och delta i kundkvällar och modevisningar. 

Mer om detta när jag vet lite mer. MEN den som väntar på nåt gott...


Jag hoppas fortfarande att du hör av dig till STORARTAT om du har beröm, recensioner av saker ni köpt, frågor, klagomål eller annat. Det är viktigt för mig att ha kontakt med mina kunder och prenumeranter och det är så kul att få mail eller telefonsamtal.

Maila in synpunkter av alla slag till info@storartat.se dygnet runt eller ring och prata med mig på dagtid 070-170 93 20.


Njut av sensommaren och ta hand om dig!.

Massor med varma hälsningar

från Ann på STORARTAT!

www.storartat.se











Klicka här om du vill tipsa en vän!


PS.Som vanligt har du alltid 60 dagars returrätt OCH fri frakt!


PSPS STORARTAT finns också på Facebook

www.facebook.com/storartat


PSPSPS ...och du kan följa STORARTAT på Twitter

@storartat

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!