Nyhetsbrev från Sardinia Focus. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka på raden längst ned.

Weekend i Golfo Aranci

Sardiniafocus ber om ursäkt för att vårt italienska nyhetsbrev gick ut till denna lista. Information om brevets innehåll kommer här på svenska.

Kommunen Golfo Aranci bjöd in ett antal journalister till en "educational tour" 12-14 oktober för att informera om sin verksamhet och visa något av vad Golfo Aranci har att erbjuda.

Det var en journalist från norska Cosmopolitan, tre journalister från BBC och vi på Sardinia Focus som deltog. Vi fick träffa representanter för kommunen och ta del av ett program som bland annat innehöll en fisktetur på havet.

Några av de aktiviteter som vi deltog i i Golfo Aranci har vi rapporterat om i Sardinia Focus.

Sardinia Focus har ett stort kontaktnät bland kommuner, organisationer och företag på Sardinien. Vi kommer i framtiden att erbjuda dem vår hjälp med att organisera liknande resor så att de blir så effektiva som möjligt och till verklig hjälp för journalister. 

Vill du som journalist ingå i vårt kontaktnät, hör gärna av dig till oss.

Varför Sardinia Focus?

Sardinia Focus marknadsför Sardinien i Sverige och arbetar för att skapa kontakter mellan svenska och sardiska företag, kommuner och organisationer. Webbtidningen Sardinia Focus bjuder på ett rikt kontaktnät av hotell, agriturismon, b&b, mäklare, reseguider och transportbolag. Vi ligger nu på förstasidan på Google med flera av våra viktigaste sökord.

Vilka är vi på Sardinia Focus?

Pasquale Inzaina, vår account manager, är sard, född i Arzachena på nordostkusten. Han har ett stort lokalt nätverk bland företagare, kommuner och organisationer på ön och besitter en djup kunskap om det italienska samhället och den sardiska kulturen. Anna Brodow är konstvetare och journalist. Hon är tidningens webbredaktör.

Tipsa en vän

Tipsa en vän om Sardinia Fokus nyhetsbrev. För mer information om Sardinia Focus, besök vår hemsida eller gilla vår sida på Facebook och ta del av nyheter och erbjudanden.

Hyra lägenhet i Baia Caddinas

Lägenheter med havsutsikt och stor terrass 20 minuter från Olbia. Panorama Residences hyr ut lägenheter till attraktiva priser.

Hotell i Golfo Aranci

Hotel Tabby i Golfo Aranci med havsutsikt, nära stranden. Rum med speciell inredning i etnisk stil.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du har skrivit upp dig på vår utskickslista eller för att vi tror att denna nyhet kan intressera dig. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

 

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!