Nyhetsbrev juli med sexiga underkläder & sexleksaker. Från Mysshopen.se på nätet, homeparty och butik! Problem att visa det? Se det i webbläsaren.




Hej.

Sommaren är kort, det mesta regnar bort... Eller? Ja här har det inte varit något vidare sommarväder i alla fall. Men desto mer mysväder och tid att sitta inne med varnandra när regnet öser ner utanför fönstret.

Mysshopen har börjat blogga! Följ gärna bloggen med uppdateringar om nyheter, tips och erbjudanden. Lite som nyhetsbrevet fast fler uppdateringar. Blogggen hittar du här: http://mysshopen.blogspot.se/

Missa inte vårt sommarmys erbjudande där du får ett glidmedel om du handlar för 500 kr eller mer.

Vi har sommar öppettider i butiken tom 11/8. Vi har öppet vardagar mellan kl 12-18 och stängt Lördagar. Men däremot kommer vi ha öppet torsdagskvällar till kl 21, vecka 26-32, alltså torsdagarna 28/6, 5,12,19, 26/7 och 2,9/8. Webshopen har som vanligt öppet dygnet runt.


Månadens nyheter

Dolfinger

Storfavorit som fått toppbetyg i Expressen. Denna delfin är den ultimata parleksaken sätt den på finger eller penis för klitorisstimulans. Den mjuka töjbara ringen gör den bekväm att använda. Justera enkelt de sex olika sätten att vibrera med fjärrkontrollen själv eller låt din partner bestämma.

Längd 8 cm, omkrets 8 cm, material jelly, vibration hög, ljudnivå mellan, batteria 3 st AA.

Pris 379 kr.

Klicka på bilden för att komma till produkten.

Bcute Curve - lyxig mini vibrator

Lyxig liten g-punkts vibrator som passar lika bra till klitoris. Lättanvänd med mulitspeed så du själv kan välja hastighet från lågt till högt. Materialet har en sammetsliknade yta och du får med en praktisk förvaringspåse till vibratorn. Vattentät.

Längd: 11 cm, omkrets: 8 cm, Penetrerande: 8 cm, Material. ABS, Färg: Lila, vibrator: Innuti, Vibration: Hög, Ljudnivå: Mellan, Batteri: 1 st AA

Pris 329 kr


Glad sommar!

Emelie

www.mysshopen.se
Lilla Brogatan 36, Borås
033-102 123
info@mysshopen.se
Öppet i sommar mån-fre 12-18 & lör stängt.
Sommar torsdag 12-21.


Gilla oss på facebook och följ oss i butiken med nyheter och events.

Klicka på bilden.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!