Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken längst ner.

Ni som redan testat öl från Dieu du Ciel vet att de levererar "top of the line" öl igen å igen å igen.....så gott så gudarna gråter. Nu har vi äntligen fått in 2 nya varianter i deras legendariska Solstice serie.......körsbär & mango!!


BRASSERIE DIEU DU CIEL - WHERE THE PASSION BEGAN

1991 - Historien börjar 1991, då Jean-François fastnar för hembryggning. Han utvecklar snabbt en passion för det och börjar tänka på bryggning som en karriär.

1995-1997 - När han arbetar med en Masters i Microbiologi,  träffar Jean-François Stephane Ostiguy under ett forskningsprojekt vid Armand-Frappier Institutet. Med hjälp av en tredje medlem som sedan dess har lämnat verksamheten bestämmer de sig för att öppna en bryggpub. Dieu Du Ciel är fött!

1998 - Den elfte september 1998 öppnar äntligen Dieu Du Ciel med mer än 300 personer närvarande.

2004-2006 - När vi går vidare in i det nya årtusendet kör bryggeriet på full fart med ett snabbt ökande rykte för exceptionella brygder. Efterfrågan överstiger i hög grad den lilla Montreal-verksamhetens 800 hektoliter per år kapacitet. Dieu Du Ciel beslutar sig för att öppna en andra plats för att flaska och exportera sina produkter. In kommer Luc Boivin, en elektromekaniker med imponerande hembrygder under bältet och Isabelle Charbonneau, en expert på försäljning, ledning och marknadsföring. Det nya teamet bildar ett nytt företag, Dieu Du Ciel Microbrewery Inc., en plats där produkterna kommer att tappas och distribueras.

2015 - till dags dato - Idag är Dieu Du Ciel mer än någonsin engagerad i lokalsamhället eftersom efterfrågan på produkterna fortsätter att öka både hemma och utomlands. Under 2015 ökade mikrobryggeriet i St-Jerome kapacitet från 9000 till 13000 hektoliter per år, i ett försök att bättre tillfredsställa ett växande band av trogna fans.


Tillfällig lansering 24e januari

SOLSTICE D’ÉTÉ AUX CERISES 5,9% - SB.1117503 - 43,90kr

(Tyvärr är inte produkten upplagd på SB när ni får detta nyhetsbrev, jag får be er söka på namn eller art.nr nästa vecka.)

"Cherry Sour Wheat Beer"

Den dominerande surheten hos Solstice d’été är ett resultat av att låta den okokta mäsken göra sin sak under några dagar. Den intressanta sura karaktären som detta utvecklar kompletteras ytterligare av att de tillsätter stora mängder hel frukt kort därefter. Resultatet är en otroligt uppfriskande sur ale där frukten får gå igenom utan återhållsamhet.

Njoy


Beställningssortimentet

ÉTÉ INDIEN MANGOES SOUR WHEAT 5.9% - SB.82866 - 24 x 43,90kr 

Den dominerande surheten i Été Indien är (precis som med deras körsbär & hallon) ett resultat av att låta det okokta mäsken göra sin sak under några dagar. Den intressanta sura karaktären som detta utvecklar kompletteras ytterligare av att de tillsätter stora mängder färsk frukt kort därefter. Resultatet är en otroligt uppfriskande sur ale där frukten får gå igenom utan återhållsamhet.


Beställningssortimentet

APHRODISIAQUE COCOA & VANILLA STOUT 6.5% - SB.89150 - 24 x 39,90kr

Aphrodite/Aphrodisiaque är en mörk ale bryggd med kakao och vaniljbönor. Dess smakprofil erbjuder mörk choklad, bourbon och rostade malttoner. Mild sötma från vaniljen harmoniseras tillsammans med bitterheten i kakaon vilket ger en subtil och överraskande balanserad finish.


EU:s nya dataskyddsförordning GDPR trädde i kraft 25 maj, med anledning av det vill vi informera er som är mottagare av nyhetsbrevet om att er mailadress finns i vårt register, men inga övriga personuppgifter.

Vill ni avregistrera er från vårt nyhetsbrev är det enkelt att göra det via länk längst ner. Vill ni veta mer om vår uppdaterade dataskyddspolicy, vänligen kontakta oss på info@wickedwine.se

www.wickedwine.se

facebook.com/wicked.wine
instagram.com/wickedbeersociety
instagram.com/wicked_wine_club

twitter @ww_crew

---

Skicka vidare till en kollega

---

Telefon: 08-544 723 53 | info@wickedwine.se

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken nedan.

Din epost är registrerad antingen genom formulär på wickedwine.se eller att du har skrivit upp dig på någon av våra tävlingar på mässor och provningar. 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!