Nyhetsbrev med sexiga underkläder & sexleksaker. Från Mysshopen på nätet, homeparty och butik! Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Mys nyhetsbrev Juni 2012



Hej.

Nu börjar semestern för många och en härlig lugn tid är framför oss. Med framför allt tid för varandra och det innebär ju tid för massa skoj! Vi har fyllt butiken med leksaker, spel och sensuella underkläder.

Missa inte Klarnas sommarkampanj, handla nu betala i slutet av sommaren!

Vi kommer att ha sommar öppettider i butiken from 19/6-10/9. Vi har då öppet vardagar mellan kl 12-18 och stängt Lördagar. Men däremot kommer vi ha öppet torsdags kvällar till kl 21, vecka 26-32, alltså torsdagarna 28/6, 5,12,19, 26/7 och 2,9/8. Webshopen har som vanligt öppet dygnet runt.

Just nu har vi fri frakt på alla beställningar tom midsommar helgen!

Glad midsommar önskar jag er och jag hoppas ni får fint väder och mycket grillat med nära och kära!


Månadens nyhet

Axfords Korsetter

Brudkorsett från Axfords med kupor i elfenbensfärgad satin. Hjälper dig att forma midjan under klänningen. Håller in hela magen och höfterna, med kupor i satin och spets. Med 6 stycken fasta strumpeband i stål. Denna korsett passar under de flesta typer av klänningar och är helt underbar som både underplagg och sensuellt nattplagg. Spiralstålskenor för högsta komfort och tät snörning bak för att kunna snöra åt ordentligt om man vill det.

Denna modell finns i stl 20"-34". Välj en storlek som är 4-6" mindre än din egen midja. 1"= 2,54 cm. Är du osäker på vilken storlek du ska ha är du välkommen att kontakta kundtjänst på 033-102 123 eller info@mysshopen.se. Alla Axfords korsetter är handsydda och konstruerade för hösta komfort och hållbarhet. En kvalitéts korsett för dig som vill ha det lilla extra.

Alla Axfords korsetter är beställningsvara. Leveranstid 1-2 veckor. Pris från 1600 kr.

Pris för denna 2650 kr

Klicka på bilden för att komma till produkten.

Nooki Spelet

Tid för varandra i sommar? Nooki splet är det ulitmata spelet för vuxna.

Nookii: Framröstad som bästa vuxenspelet i Storbritannien. Ett måste för en lekfull kväll med din älskade. Samt den perfekta gåvan till ett annat par vare sig det är smekmånad, jubileum, födelsedag, julafton, bröllop eller bara för nöjes skull. Ni kommer aldrig bli uttråkade när ni spelar Nookii… ni rör er inte runt ett spelbräde, utan ni koncentrerar er på varandra enligt de lekfulla direktiven på de speciellt utformade Nookii-korten uppdelade i tre vågade nivåer, Mmm, Ooh och Aah. Ställ Nookii-timern och njut… Innehåll: 90 kort uppdelade i tre olika nivåer - en uppsättning med förslag för honom och en uppsättning för henne, timer, 2 tärningar, en scarf, en ”Stör-ej”-dörrskylt samt spelregler. Spelet är på svenska!

Pris 399 kr


Sommar mys!

Från den 25/6 firar vi sommarmys i butiken.

Det innebär att om du köper valfri leksak i butiken får du 50% rabatt på valfritt glidmedel. Väljer du i stället att handla i i webbshoppen får du ett vattenbaserat glidmedel på köpet om du hadlar leksaker för minst 500 kr, värde 99 kr.

Sommarmys erbjudandet gäller tom 12/9-2012 eller så långt lagret räcker.


Glad sommar!

Emelie

www.mysshopen.se
Lilla Brogatan 36, Borås
033-102 123
info@mysshopen.se
Öppet i sommar mån-fre 12-18 & lör stängt.
Sommar torsdag 12-21.
Midsommarafton och midsommardagen Stängt.


Gilla oss på facebook och följ oss i butiken med nyheter och events.

Klicka på bilden.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!