Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Wanner web page

"SCHNELLPUTSMÜHLE" eller direkt översatt snabbrengöringskvarnar


En av marknadens mest populära kvarntillverkare. Kända för hög kvalitet, lättservade och inte minst otroligt snabbrengjorda.

ICEVA är nu stolt representant i Sverige för dessa välrenomerade tyska kvalitetskvarnar eller granulatorer.

Kontakta oss så kan vi se hur vi kan hjälpa er att underlätta i er produktion. Vi besöker er gärna och lämnar objektiv bedömning av hur en kostnadseffektiv och optimal lösning skulle kunna se ut väl anpassad efter era behov.

BABY - serien

BABY - serien, web page

Oslagbar när det är ont om plats och små kapaciteter.

COMPACT - serien

COMPACT - serien, web page

"Beside-Press-Granulator" för flertal olika behovsanpassningar.

DYNAMIC - serien

DYNAMIC - serien, web page

Kvarnen som passar bredvid formsprutan eller som mindre centralkvarn. Möjlig att anpassa efter det mesta möjliga och omöjliga.

ENERGY - serien

ENERGY - serien, web page

Standard med ljudkapsling och samma här som på alla övriga kvarnar från Wanner...snabba att rengöra och inga verktyg krävs för uppgiften.

Motoreffekter från 7,5 till 30kW

XTRA - serien

XTRA - serien, web page

Utan siktnät och konventionella knivar bearbetas produkten med "crushers" vilket ger mindre damm och speciellt fördelaktig vid spröda material. Låg hastighet och högt moment ger låg ljudnivå.

Finns i storlekarna Xtra 1, Xtra 2 och Xtra 3

Varje granulator tillverkad av Wanner erbjuder optimala lösningar inom bearbetning av ïngöt, kantspill, felformade eller defekta produkter, vilket förekommer under processande av formsprutade, blåsgjutna eller extruderade produkter tillverkade av termoplastmaterial.

Decennier av erfarenheter och kundnära samarbete inom plaståtervinning och teknik för effektiv reducering av storlek. Erfarenheten framgår av de många avancerade detaljerade lösningarna som underlättar det dagliga arbetet och säkerställer hög produktivitet.

Wanners inställning är att se allt genom kundens ögon vilket i sin tur ger enkel och praktisk användning.

ICEVA Plastgatan 15, SE-261 73 Häljarp, Sweden.
+46 (0)418 44 90 50. info@iceva.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!