Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Leveranstider under jul- och nyårshelgerna

Jul- och nyårshelgerna är snart här och bjuder på många röda dagar. Därför vill vi uppmärksamma att leveranstiderna under veckorna 52-1 är något längre än normalt. Vi finns på plats under jul och nyår och du kan alltid nå oss gällande produktförfrågningar, beställningar och leveranser på info@lab.se.


Techfors S bioreaktor för forskning och produktion

Techfors-S innehåller samma komponenter som Infors utmärkta bänkbioreaktorer. Detta sträcker sig från pumparna via gasledningen till pekskärmens styrenhet och tillhörande programvara. Såväl nybörjare som processexperter kan hantera dem enkelt.

Techfors S är en startpunkt för in-situ steriliserbara bioreaktorer, något som ofta betyder ett stort steg i infrastruktur, användarkunskap och komplexitet. Designen av Techfors S gör den lämplig att använda i de flesta standardlaboratorier.


Service för kyl och frys

LAB Sweden erbjuder nu våra kunder service på kylar och frysar ner till – 150 grader. Vi har personal i Stockholm och Göteborg och kan erbjuda service inom två timmars resväg från dessa platser. Vår personal är fabriksutbildade på bland annat frysar från PHCBi (Panasonic) all service utförs med spårbar utrustning kalibrerad av Swedacauktoriserade utförare.

Är du intresserad av att köpa ny kyl? Vi säljer Porkka, kyl och frys, ner till -30 grader och Panasonic PVC-frysar. Hör av dig till service@lab.se om du vill veta mer.


Några frågor?

Har du några frågor om våra produkter är du välkommen att kontakta våra säljansvariga Annika Garnås eller Claes Karlsson eller ringa vår växel på: 08-29 60 00.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!