Nyhetsbrev från Sardinia Focus. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka på raden längst ned.

CAMPING SARDINIEN

Strandhydda, camper, bungalow, villavagn...

Foto: Centro Vacanze Isuledda

Att bo på camping är inte bara tält och husvagn.

Många campingplatser har enklare rum till uthyrning och bungalows nära stranden med kök och badrum. Camping kan vara ett bra alternativ till hotell för barnfamiljen eller kompisgänget. På området finns ofta butiker, restauranger och barer. Vissa campingplatser kallas semesterbyar och har då en utökad service och flera boendealternativ.

Camping passar också den som färdas längs kusten på slingrande vägar och vill bo strandnära. På en camping kan du bo i strandhydda eller bungalow bara några meter från vattnet.

Sardinien är en fin ö att cykla på. Regionen Sardegna har publicerat en cykelkarta med förslag på cykelleder. Kartan finns att ladda ned som pdf här

TEMA-resor ordnar cykelresor till Sardinien där man färdas från kust till kust.

"Alltsedan min första TEMA-resa på Sardinien 1995 har jag känt till att ön hyser Medelhavets minst exploaterada natur." Anders Elmfors, reseledare. 

Sardinia Focus har gjort en lista med mer än 50 campingplatser över hela Sardinien med länkar till webbplatser.

Läs mer >>


Tipsa en vän om Sardinia Fokus nyhetsbrev. För mer information om Sardinia Focus, besök vår hemsida eller gilla vår sida på Facebook och ta del av nyheter och erbjudanden.


Foto: Centro Vacanze IsuleddaTrivsamt agriturismo med utsikt över bergen

Cannigione. Centro Vacanze Isuledda ****

Dorgali. Agriturismo S’Ozzastru


Centro Vacanze Isuledda är ett stort fritidscenter i Cannigione med olika typer av boende: rum, lägenheter, bungalows, husvagnar och vanlig camping.

Det är ett varierat utbud både vad gäller boende, service och aktiviteter – inte minst sportaktiviteter. Isuledda har ett sportcenter med seglar- och vindsurfingskola. Härifrån utgår dagsturer till havs för dykning och snorkling i La Maddalena-arkipelagen...

Läs mer...


Vissa agriturismon har också camping. För att få kalla sig "agricampeggio", alltså både agriturismo och camping, måste vissa sanitära krav uppfyllas.

Agriturismo S'Ozzastru i Dorgali har service för campare med husbil. Gården ligger på en liten kulle med panoramisk utsikt över landskapet som sträcker sig från Supramontes berg i inlandet till stränderna Cala Cartoe och Cala Osalla längs Golfo di Orosei. 

Läs mer...

Du får detta nyhetsbrev eftersom du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev eller för att vi tror att denna nyhet kan intressera dig. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!