Qleader
  Ordförande har ordet

Jag tackar igen för förtroendet att få vara Qleaders ordförande. Det känns spännande och berikande att få knyta kontakter med andra kvinnor i liknande arbetssituationer.

Styrelsen började nya året med att föreslå nya grupper och uppdrag vilket fått både ris och ros. Vår förhoppning är att vi alla testar det nya upplägget med nyfikenhet och bidragande idéer. Detta får bli ett försöksår och sedan ser vi om det var positivt eller negativt för vårt nätverkande och utveckling. Inför årsmötet utvärderar vi året och beslutar hur vi ska fortsätta kommande år.

Vi ska försöka träffas i alla grupper före sista maj och några grupper har redan träffats och börjat planera för luncher. Härligt!

Styrelsen har också haft en bra överlämning av föregående styrelsen och vi känner att det var mycket positivt och viktigt för Qleader.

Hör gärna av er om ni undrar över något och kom gärna med inspel löpande under året!

Med vänlig hälsning, Eva-Lena Blom


Vill du kommunicera och prestera bättre i jobbet eller företaget? Behöver du synas mer för att få fler uppdrag eller få jobbet du vill ha?

Lär dig att göra personlig marknadsföring på bästa möjliga sätt och utan några hinder – då har du största chanserna till goda resultat i jobbet och privatlivet.

För alla som har en säljande eller marknadsförande roll, oavsett som chef, anställd, privatperson eller som företagare, så är antalet kontakter du tar för att synliggöra dig själv och vidga ditt nätverk i syfte att få fler kunder, sälja mer eller att få jobbet du vill ha en av framgångsfaktorerna.

Det finns dock vanor eller ovanor som kan begränsa din förmåga att synliggöra dig själv, ta fler nya kontakter och göra fler affärer. Dessa vanor eller ovanor påverkar din produktivitet och effektivitet och när du blir du medveten om dessa så har du tagit första steget mot förbättrade resultat i både arbetet och privatlivet.

Under två timmars föreläsning med företagscoachen och säljtränaren ViviAnn Labba från företaget Business Smart kommer du att lära dig mer om sälj- och kontakthinder samt säljstilar som kan påverka dina prestationer och resultat i jobbet och hemma och vad du kan göra åt det.

Vi börjar med lite tilltugg och mingel kl 17.00 och sen börjar ViviAnn Labba sin föreläsning kl 18.00.

Föreläsningen kostar 100:- för medlemmar och 200:- för icke medlemmar. Så ta gärna med en vän eller två till denna öppna föreläsning.

Tid: 24 maj kl 17.00
Plats: Clarion Hotel Grand, lokal Storön

Anmäl dig senast 21 maj till info@qleader.nu, avanmälan efter 22 maj debiteras med 200:-

Varmt välkomna önskar Styrelsen i Qleader

http://qleader.nu

 

Lunchföreläsningar 2012/2013

Alla luncher, förutom 22/2 2013, kommer att hållas på Clarion Hotel Grand i Östersund och kostar 95:-. Julfrukosten bjuder Qleader medlemmarna på.

  • 15/6
  • 17/8
  • 21/9
  • 19/10
  • 23/11
  • 14/12 Julfrukost
  • 18/1 2013
  • 22/2 2013 på Torsta

Nya gruppindelningar 2012

Den nya gruppindelningen kan du se om du loggar in på vårt intranät.

Gå till Medlemsrummet > Grupper.


Nya medlemmar

Vi välkomnar med glädje flera nya medlemmar till vårt nätverk. Klicka på deras namn för att läsa mer om dem.

Karin Ahlin
Charlotta Bernervall
Lena Sundin Rådström

Eva Larsson
Anna Berkestedt Jonsson
Iréne K Burman
Lenita Norberg

Stina Almén
Britt Inger Johansson
Stina Torén

Guldklubban

Styrelseakademien vill stimulera styrelseordförandena genom att årligen tilldela någon lämplig person GULDKLUBBAN som ges till den ordförande som visat goda egenskaper som ordförande, bedrivit effektivt styrelsearbete, gjort bra prestationer, överlag varit ett gott föredöme och uppvisat ”förtjänstfullt ordförandeskap”.

Martina Lundholm, medlem i Qleader, som representerar Styrelseakademien hoppas på att våra medlemmar sitter med bra förslag på en lämplig kandidat.

Läs mer och ladda ner information för att nominera innan 22 maj här.


 
Visa nyhetsbrevet i webbläsaren - Avsluta min prenumeration
 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!