Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Areff nyhetsbrev

 
 

Gå till hemsidan                       Kontaka oss                     Produkter                    ID06 köp online 

 

 

 

Telefontagg för Access!

Sätt din nyckelbricka på telefonen!

För mobiltelefoner finns det nu en RFID-tagg somkan personaliseras för dig. På så sätt kan du elle dina kunder alltid ha med sig inpasseringskortet på mobiltetelfonen.

Kontakta gärna Simon eller Ammie för prover och demonstration.





   

Viktig information MIFARE™-produkter

Areff vill informera om konsumtionen av unika identiteter (UID) med 4 byte (B) längd för MIFARE ™ Classic smartkort integrerade kretsar och emuleringar. 

NXP Semiconductors, som producerar alla MIFARE ™ chip, meddelar att den ackumulerade och beräknade globala efterfrågan på MIFARE Classic ICs från NXP och dess licenstagare, gör att 4 byte UID kommer att ta slut. Efterträdande produkter som erbjuds är med 7 byte UID, som är det rekommenderade alternativet, och produkter med 4 byte icke-unika identiteter (non-unique ID).

Hur påverkar det dig som kund?

Areff kommer att erbjuda båda dessa typer av produkter till sina kunder, och vi kommer också vid ordertillfälle att informera kunden om vilket typ av chip som har beställts. Vid tveksamheter så får ni gärna kontakta Areff, så hjälper vi er att reda ut vilket chips som ska användas för dina applikationer.

Kontakta oss gärna om du har frågor.

Läs ytterligare information från NXP.


Kul om RFID - Koppla dina skor till Facebook och Twitter

Sex elever vid Hyper Island har tagit fram ett lite kul koncept där de placerat RFID-chip i WeSC-skor. RFID-chippen är kopplade till sociala medier och med dessas hjälp vill Hyper Island-eleverna att vårt irl-liv ska bli mer kopplat till vårt nät-liv.

Ta en titt på videon för ett ganska coolt koncept. I och för sig så visar den egentligen bara upp möjligheter med RFID var vi än har chippet samt att idéerna är långt ifrån nya. Men kanske är det dock dags att någon tar till vara på dessa möjligheter som RFID erbjuder och erbjuder det i en riktig produkt.


 
     
 

AREFF SYSTEMS AB, Metallgatan 1, SE-372 38 Ronneby, Sweden, Tel 0455-61 66 00, Fax 0457-661 60
www.areff.se


 
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 

 

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!