Nyhetsbrev från Tango Buenos Aros. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Kära tangovänner

Här kommer en kort sammanfattning om vad som händer i närtid och senare under hösten. Håll i hatten och ta fram almanackan!

Den 20 oktober får vi besök på söndagsmilongan. Carlos Quilici kommer att spela på sin bandoneon. Carlos har varit hos TBA förr och alla minns väl hur trevligt det var på Djäkneberget när han spelade 2014. Carlos har turnerat flitigt i Europa, Amerika och Asien. Han har dessutom spelat in ett antal skivor med ”Los Tauras” och ”Orquesta de Carlos Quilici”. Plats och tid: Blåsbogården, Blåsbogatan 3, Västerås, 20 oktober kl.18.30-21.

Måndagen den 4 november drar temakurs 3 igång. Det kommer att handla om variationer på korsat system. Plats och tid: Måndagar med start 4 november kl.18:30-20:00 på Malmabergs mötesplats, Släggargatan 3, Västerås. Instruktörer: Carl-Ove Kolmodin & Katarina Bruno samt Lotta Persson Backlund & Bengt Backlund. Information om kursen och hur man anmäler sig finns på www.buenosaros.org/kurser

Den 9 november blir det helgkurs med Eva-Lena Van de Zande och Aldo Villanueva. Eva-Lena och Aldo startade sina tangokarriärer i Västerås och har nu flyttat till Stockholm där de driver Tango08. De dansar en vacker och stilfull tango. Efter kursen blir det eftermiddagsmilonga. Tid och plats: Lördagen den 9 november, kl.11-18, Malmabergs mötesplats, Släggargatan 3, Västerås. Information om kursinnehåll och hur man anmäler sig hittar man på www.buenosaros.org

Den 24 november kommer Rita Caldas & Panagiotis Triantafyllou från Stockholm till Västerås för att ge privatlektioner åt de som vill i föreningen. Plats: Entréskolan, Västerås. Pris: 1000kr för en lektion. Anmälan till privatlektionerna görs via e-post till sg.sanfridsson@entreskolan.se . På kvällen den 24:e deltar Rita och Panagiotis på söndagsmilongan och bjuder på en liten show. Plats och tid för showen: Blåsbogården, Blåsbogatan 3, Västerås kl.18.30-21.

Den 7 december blir det Tango y Vino i Dingtuna bygdegård. Vi jobbar på att boka in orquesta Tipica Tangarte till detta evenemang.

Och ännu längre fram:

Den 5 januari 2020 blir det trettondagsmilonga i Dingtuna bygdegård. Den 6 januari, blir det Brunchmilonga på Blåsbogården i Västerås. Mer information om detta kommer framöver.

För övrigt händer följande i föreningen:

Milonga varje söndag på Blåsbogården. Avsluta veckan med en trevlig milonga på Blåsbogatan 3, Västerås, kl.18.30-21.

Praktika varje onsdag på Lovisagården. Ta med en danspartner, eller kom själv, och träna på Slottsgatan 6, Västerås, kl.18.30-20.30. Här finns plats för både er som vill träna och för er som vill ha en enkel vardagskvällsmilonga.

Sådär! En helt vanlig TBA-höst med massor av tango! Mer information kommer i nyhetsbreven framöver. Under tiden, följ oss gärna på Facebookgruppen ”Dansar Tango i Västerås” och på vår hemsida.

Varmt Välkomna!


Facebook
Dela brevet

Du får detta nyhetsbrev för att du lagt till en prenumeration på vår hemsida.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!