Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


LAB Denmark på DialabXpo og LabDays Aarhus

LAB Denmark havde en travl september, da vi deltog i både DialabXpo og LabDays Aarhus. Vi havde mulighed for at vise flere interessante produkter og nyheder på messen. 

Blandt andre Clever Automation robotten til prøveforberedelse og engangs-Bioreaktoren CellMaker fra Cellexus til bla bacteriophage produktion.

Perkin Elmer, Spectrum Two FT/IR og Lambda 365 UV/VIS havde vi også med som deciderede arbejdsheste indenfor QC/QA med brugervenligt software og e selvfølgelig også 21CFRp11 kompatible. 

SOTAX DT50 automatiseret disintegrations tester er uundværlig når vi taler pharma. Spændende lille instrument, som trak stor opmærksomhed på standen.

Tak til alle de besøgende, der kom forbi og talte med os. Det var sjovt at mødes ansigt til ansigt.


LAB Denmark søger produktspecialist til det danske marked

Vi søger en teknisk sælger med passion for analytisk kemi og mennesker, til det danske marked.

Vi tilbyder dig et selvstændigt og varierende arbejde i en lille men ekspanderende virksomhed, hvor vi værdsætter nytænkning og løsningsforslag. Vi samarbejder tæt på tværs af salg, service og produktspecialister både i LAB Denmark, men også med nordiske kollegaer og vores leverandørers internationale supportteams.  

Høres det interessant ud? Læs den fulde annonce på vores hjemmeside.


Et udvalg af de produkter, vi sælger

Cellexus CellMaker bioreaktor, henvender sig til life-science og mindre produktioner. Vi påstår at denne bioreaktor er den hurtigste på marked.

Lambda 365 UV/VIS er eksempler på deciderede arbejdsheste indenfor QC/QA med et meget brugervenligt software og selvfølgelig også 21CFRp11 kompatible.

SOTAX DT50 automatiseret disintegrations tester er uundværlig når vi taler pharma. Spændende lille instrument, som absolut skal opleves.


Nogen spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte: Life Science, Lonnie Sand Hermansson 51 17 04 55 Analytical, Helge Madsen 61 62 18 02 eller Thomas Røll 61 62 18 05.


Om LAB Denmark

LAB Denmark startede januar 2019 som en naturlig udvidelse i ClaraLab- gruppen. Målet med LAB Denmark er at repræsentere leverandører med unikke produkter, at kunne levere et proffesionelt informationniveau i hele salgsprocessen samt at yde en høj grad af service. LAB Denmark fokuserer på RENT og CELLER.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!