Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken längst ner.

Stort grattis Susanne Hardebrand,

vinnare av hängmattan från Sierra Nevada!!


Vi vill tacka alla som besökte oss under årets Stockholm Beer & Whiskyfestival, ni är grymma och det är er vi ser fram emot att få träffa varje år!!

Detta år hade vi ett nytt utseende på våra barer + 1 nytt bryggeri från USA i Coronado Brewing, San Diego, 2 nya Trappister, Tynt, England & Zundert, Holland samt en hel del nytt & gott från Sierra Nevada, Wicked Weed & Clown Shoes.

Som skrivet ovan så får vi alla gratulera Susanne till hängmattan, det är nästan så vi själva är lite avundsjuka........

Vinnaren kontaktas via e-mail.

/The Wicked Team


EU:s nya dataskyddsförordning GDPR trädde i kraft 25 maj, med anledning av det vill vi informera er som är mottagare av nyhetsbrevet om att er mailadress finns i vårt register, men inga övriga personuppgifter.

Vill ni avregistrera er från vårt nyhetsbrev är det enkelt att göra det via länk längst ner. Vill ni veta mer om vår uppdaterade dataskyddspolicy, vänligen kontakta oss på info@wickedwine.se

www.wickedwine.se

facebook.com/wicked.wine
instagram.com/wickedbeersociety
instagram.com/wicked_wine_club

twitter @ww_crew

---

Skicka vidare till en kollega

---

Telefon: 08-544 723 53 | info@wickedwine.se

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken nedan.

Din epost är registrerad antingen genom formulär på wickedwine.se eller att du har skrivit upp dig på någon av våra tävlingar på mässor och provningar.

üNN Alkfrei IPA 0,4% - SB.1978 - 21,90kr

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!