Nyhetsbrev från Tango Buenos Aros. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Kära tangovänner

Kära medlemmar!

Styrelsen bjuder in till medlemsmöte 13 oktober 2019, kl.18 på Blåsbogården, Blåsbogatan 3, Västerås.

Agenda för medlemsmötet 13 oktober 2019

  • Golvavgifter. Diskussionsfråga: Ska vi ha kvar entréavgifterna för praktikan och söndagsmilongorna, hur ska vi i så fall på smidigast sätt samla in avgifterna?
  • Sommartangon på Djäkneberget. Diskussionsfråga: Har det fungerat bra med prova-på tillfällena och milongorna på fredagar kl.18-21.30? Var det bättre med milonga på tisdagar eller finns det rentav andra dagar och tider som skulle kunna fungera bättre?
  • Önskelärare.Diskussionsfråga: Vilka skulle vi vilja ha som lärare på helg- samt temakurserna och vilken inriktning vill vi ha på dessa kurser?
  • Övriga frågor. Diskussion om eventuella övriga frågor som rör föreningens verksamhet

Vi diskuterar ovanstående i en timme kl.18-19, därefter blir det söndagsmilonga som vanligt. Om man inte kan komma till mötet kan man göra sin röst hörs genom att e-posta styrelsen med sina synpunkter och önskemål angående diskussionspunkterna ovan. Det gör man genom att skicka ett e-brev till info@buenosaros.org

Det kommer självklart finnas fika under kvällen och vi bjuder samtliga medlemmar som kommer till mötet på entréavgiften för kvällen.

Varmt Välkomna!


Facebook
Dela brevet

Du får detta nyhetsbrev för att du lagt till en prenumeration på vår hemsida.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!