Qleader
  Hej!

Nu är den nya styrelsen igång med sitt arbete. Som ni vet så genomförde vi en enkät ang gruppernas vara eller icke vara innan årsmötet. Resultatet redovisades på mötet och det diskuterades vilken modell som skulle passa Qleaders medlemmar bäst. Vi som var på mötet var överens om att grupperna skulle vara kvar i en eller annan form. Styrelsen tog med sig åsikterna och det resulterade i att vi nu löser upp de gamla grupperna och skapar 8 helt nya.

Uppdelning av de nya grupperna skedde på följande sätt:

  • 1 styrelserepresentant i varje grupp
  • 1 ny medlem som sedan tidigare saknat grupp i varje ny grupp
  • Resterande medlemmar delades sedan upp i de 8 nya grupperna. I de fall en medlem fick samma gruppnummer igen så flyttades den medlemmen till en ny grupp. Det gjorde att ingen fick behålla sitt gamla gruppnummer.

Presentation av hur de nya grupperna föreslås att arbeta framöver kommer att göras på vår nätverkslunch 27 mars kl. 12:00 på Plaza Restaurants (GIII).

Den lunchen kommer att fungera som en kick off för de nya grupperna så passa på och kom och träffa dina nya gruppmedlemmar. Anmäl dig till info@qleader.nu redan nu!

För att säkerställa kvalitén på grupperna kommer det vid varje årsmöte vara en stående punkt om grupperna ska fortsätta i nuvarande konstellation ett år till eller ej.

Som ett led i arbetet med de nya formerna för grupperna och kommande nätverksluncher så ber vi dig att svara på denna enkät så snart som möjligt: http://www.qleader.nu/natverksluncher

Vi passar också på att påminna om att vår medlem ViviAnn Labba kommer att hålla en föreläsning i ämnet Säljhinder och säljstilar 24 maj kl 18:00-20:00. Missa inte det!

Varmt välkomna önskar Styrelsen i Qleader

Läs mer om nya styrelsen på vår hemsida:
http://www.qleader.nu/qleader/styrelsen

http://qleader.nu

 

Medlemsaktiviteter i vår!

27 mars, nätverkslunch på Plaza restaurants för alla medlemmar.

24 maj, seminarium om säljhinder och säljstilar – till nytta för alla. Föreläsare ViviAnn Labba. Kvällstid.

Vi återkommer med mer info om respektive aktivitet





Den nya gruppindelningen och resultatet från enkäten kan du se om du loggar in på vårt intranät. Se under anslagstavlan i medlemsrummet!


 
Visa nyhetsbrevet i webbläsaren - Avsluta min prenumeration
 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!