Nyhetsbrev från Tango Buenos Aros. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Kära tangovänner

Här kommer lite information om vad som händer i närtid och senare under hösten.

Snart drar höstens kurser igång! Nybörjarkursen startar torsdagen den 12 september kl.18:30-20:00. Fortsättningskursen drar igång den 12 september kl.20:00-21:30. Båda kurserna ges på Lovisagården. Temakursen börjar redan måndagen den 9 september kl.18:30-20:00 på Malmabergs mötesplats. Mer information om kursinnehåll och hur man anmäler sig hittar man på www.buenosaros.org

Sommartangon på Djäkneberget fortsätter med milonga fredagen den 6 september kl.18.30-21.30. Om vädret tillåter kör vi även Djäknebergsmilonga på fredagen den 13 september. Följ oss gärna på Facebook för mer information om detta.

Praktikan (praktilongan) startar onsdagen den 18 september kl.18.30-20.30 på Lovisagården. Här finns plats för både de som vill träna och traggla, och för dom som vill ha en enkel vardagskvällsmilonga. Vi kommer att kunna gå på praktika varje onsdagskväll under hösten. Entré för medlemmar 30kr, och för icke medlemmar 50kr, per gång. 

I och med att Djäknebergstangon snart upphör för säsongen drar söndagsdansen på Blåsbo igång. Söndagstangon kör igång den 15 september kl.18.30-21.00. Varje söndag under hösten kommer det finnas möjlighet att avsluta veckan med en trevlig milonga. Entré för medlemmar 30kr, och för icke medlemmar 50kr, per gång.

För övrigt händer följande under hösten:

Den 5-6 oktober blir det workshophelg med Toni Kastelan och Elise Roulin. Det kommer även finnas möjlighet till privatlektioner under helgen. På kvällen den 5e blir det Tango y Vino. Plats: Dingtuna bygdegård.

Den 9 november blir det en workshopdag med Eva-Lena Van de Zande och Aldo Villanueva. Efter workshopen kör vi igång en eftermiddagsmilonga. Plats: Malmabergs mötesplats

Den 7 december blir det Tango y Vino i Dingtuna bygdegård. Vi jobbar på att boka in orquesta Tipica Tangarte till detta evenemang.

Mer information om ovanstående i kommande nyhetsbrev. Under tiden, följ oss gärna på Facebookgruppen ”Dansar Tango i Västerås” och på vår hemsida.

Den som vill kan redan kommande helg dansa tango i stan. Den 7 september arrangerar Art of Dance milonga i sina Västeråslokaler. Arnaldo Mingo står för musiken. Mer information om detta finns på: www.artofdance.se/aktuellt/noche-d-tango

Tangokramar

Styrelsen


Facebook
Dela brevet

Du får detta nyhetsbrev för att du lagt till en prenumeration på vår hemsida.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!