Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
 


Välkommen till Strömstad Scrapbookings tredje nyhetsbrev

175 sorters blommor

Vi satsar på att ha störst sortiment i Sverige med blommor och vi tror att vi har lyckats! I utbudet finns många färger och ovanliga modeller. Vi har precis fått en stor leverans och utökat sortimentet ytterligare. Nu har vi även storpack för att kunna erbjuda ännu bättre priser till våra kunder. För att göra det lättare att hitta det man söker så har vi nu två sätt att titta på blommorna, genom modell och färg. Ge gärna feedback på vad ni tycker om det, genom att svara på detta mail! Alla synpunkter är välkomna!  

     

Några dagar kvar på vår stora REA!

För att göra plats för alla vårnyheter så har vi en jätterea med massor av fina stämplar och underbara papper. Vi har satt ner priserna rejält, med 30-60 %. Alla vackra papper My Mind's Eye kostar bara 6 kr! Rean pågår t.o.m. 31 januari.

           

Här ser ni ett par av våra Originella stämplar samt ett fantastiskt vackert papper från K & Company.

50 % på julpapper från Pion och ....

.... My Mind's Eye. De är helt ljuvliga! Ladda inför nästa år eller använd baksidorna som är lika vackra som framsidorna. Det som återstår av julstämplarna är det rea med 50-70 %.

Frakt

Vi håller på att väga upp alla varor och kommer ett tag till att ha faktiskt frakt enligt Postens portotabell. Det innebär att frakten blir max 39 kr upp till 500 gram. Man kan köpa massor av stämplar och andra lättviktsgrejer för en mycket låg fraktkostnad. T.ex. så blir frakten för 5-7 stämplar från Vilda Stamps eller Nellie Snellen 12 kr. Tre stycken Gorjuss stämplar kostar 12 kr att skicka. Vid köp av designpapper så blir frakten 39 kr.

I och med detta så får man vänta med att betala tills vi har vägt paketet. Det personliga brevet skickas oftast ut på kvällen.


Välkomna in till Strömstad Scrapbooking!

Tack för denna gång!

Med vänliga hälsningar

Anna

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!