Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
 

Ny lokal för SolsTing 2012

Observera att följande information är teater. Se PDF på http://bit.ly/AfhSRT för praktisk information. 

Informationsmeddelande: Kalinka Travel Agency Ltd meddelar härmed, nu och endast på detta sätt, att vi köpt upp samtliga kvarvarande biljetter till gruppresan SolsTing 2012. Vi har också köpt utföranderätten för de redan befintliga biljetterna, och väljer att förlägga hela resan till vår lyxresort i Ystad, istället för Kroksbäcksskolan i Malmö. Kalinka Travel Agency Ltd anser att våra kunder är vår viktigaste tillgång, och svarar naturligtvis mycket gärna på frågor via mail roko@km.scout.se eller telefon 0730-751 759. Mindre ändringar i programmet kan ske, men huvudattraktioner såsom tingsförhandlingar och Björnklubben, kommer att genomföras som utlovat.

KALINKA - takes you here, takes you there, takes you everywhere!





På grund av brandbestämmelser har SolsTings arrangörer tvingats hitta en ny lokal för tinget. Då det är knappt om tid och arrangörsgruppen måste komma igång med praktiska förberedelser, som är beroende av lokalen, har vi gemensamt beslutat att använda KFUM Ystads lokaler, som vi vet med säkerhet är tillgängliga (och bra). Vi ber om ursäkt för alla eventuella problem det här orsakar för er, men hoppas att ni har förståelse för att vi agerat så snabbt och effektivt vi kunnat efter beskedet om att den första lokalen inte var möjlig att använda. Om ni har extra utgifter på grund av flytten, till exempel för resor, täcker scoutförbundet dessa, enligt samma rutiner som reseersättning (information om detta kommer i samband med det informationsbrev till anmälda som går ut nästa vecka). Vi ber än en gång om ursäkt för eventuella problem, och hoppas på att se dig i Ystad!

I samband med detta passar vi på att förlänga anmälningstiden till den 27 januari, så om du känner för att åka men inte är anmäld, skynda skynda!

Tingsarrangörerna och ROKO



 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!