Senaste nytt!
Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Så skapar du ditt bästa år!

Årsskiften är en underbar möjlighet till nystart! Gör ett bokslut av förra året och lämna det bakom dig. Nu har DU möjligheten att skapa något ännu bättre! Vad vill du förbättra?
Äta godare mat? Ha mer energi så att du är pigg efter jobbet? Vakna pigg och utvilad innan väckarklockan ringer? Vad behöver du förändra för att må ännu bättre?
Vi erbjuder inspiration till utsökt god och hälsosam mat genom middagar, samköp, kurser, föreläsningar samt spännande diskussioner i facebookgruppen rawfoodmiddagar.

Nytt samköp i januari

Samköpen som vi lanserade under "Allt för hälsan"-mässan var mycket uppskattade och nu är det alltså dags igen. Tipsa också gärna dina vänner och bekanta.
OBS! Leverans inom en vecka för de första som beställer, eftersom det finns några produkter kvar sedan förra Samköpet.
För mer information och samköpsinstruktioner klicka här.

Vitamix & Omniblend

Sedona torkugn

Vill du laga läckra krämer, soppor, såser, smoothiesar, dressingar, nötmjölker mm och samtidigt förenkla din vardag och spara tid?

Med vår och nätverkets erfarenhet har vi tagit fram den bästa mixern på världsmarknaden, Vitamix, samt ytterligare ett mycket prisvärt alternativ, Omniblend. Vill du se Omniblenden live? Kom då till Gryningen nästa onsdag den 25 januari.
För mer information klicka här.

Vill du göra läckra kex, bröd, snacks eller vegetariska biffar?

Sedona är den bästa torkugnen vi hittat på världsmarknaden. Den är modern, tyst, energisnål och har två fläktar.

För mer information klicka här.

Rawfoodvecka på Gryningen

På måndag den 23 januari startar Gryningens rawfoodvecka. Rawfoodmiddagar kommer självklart att vara på plats och du är varmt välkommen. Gryningen har också en webbshop.

Måndag: Grodd-tema
Extrapriser på groddburkar: 200 kronor för 3-vånings Biosnacky och 35 kr för lilla glasburken från Biosnacky. 10% rabatt på alla grodd-frön i sortimentet. Recept och provsmak på groddar.

Tisdag: Holistic demar sin rawfoodserie och bjuder på Chaga-te och bumsbollar. 10% rabatt på Holistics rawfood. Se till att vara på plats för att testa deras superfika!

Onsdag: Rawfoodmiddagars Kathrin  Söderberg bjuder på raw varm choklad tillverkade i en Omniblendmixer.

Mer info finns i artikeln nedan.

Torsdag: Bokrea!
Nedsatta priser på böcker med rawfood-tema.

Fredag: Smoothies och råa bollar Josefine Jäger bjuder på smoothies och råa bollar.

Gryningen har även en webbutik för er som inte bor i Stockholm.
Läs mer om Gryningen här.

Vi bjuder på raw varm choklad på Gryningen

Kathrin  Söderberg Bjuder på raw varm choklad tillverkad i en Omniblendmixer. Hon berättar om alla rawfood-middagar runt om i Sverige samt tips och idéer om hur du äter godare och hälsosammare i din vardag. Hinner ni inte träffa Kathrin på onsdag, så finns hon alla andra dagar på Open World Café i Danderyd som också erbjuder mycket läcker raw food.

Läs mer om Gryningen här.

Rawfoodmiddagar föreläser på hälsokryssningen

Den 4-6:e februari 2012 går den första hälsokryssningen av stapeln anordnad av Hälsokraft. Här erbjuds föreläsningar och flera olika typer av behandlingar. Självklart kommer rawfoodmiddagar att delta och Mikael Boström kommer att föreläsa om den godaste maten som gör oss friskare, starkare, intelligentare och snyggare.

Många av Sveriges främsta hälsoföreläsare är också med på kryssningen. Några av dem är "den hemlige kocken" Mats-Eric Nilsson, Bertil Wosk, Peter Wilhelmsson och Zarah Öberg.

Zarah Öberg som också är en av rawfoodmiddagars medlemmar kommer att svara på dina frågor om läkande kost och hälsa samt föreläser om hur du kan äta dig frisk och stark. Under föreläsningen talar Zarah om hur hälsan påverkas av sömn, stress och motion. Läs mer om hälsokryssningen här.

Clements hälsotips & seminarieanteckningar

Kolla på Brian Clements fem bästa hälsotips för att drastiskt förbättra din hälsa.
Nedan kan du även ladda ner alla anteckningar som visades på skärmen under Brian och Anna Marias Clements föreläsningar i december. Tack vare Christoffer Westerlund fina insats kan vi sprida denna värdefulla information.
Del 1 Livets byggstenar
Del 2 Life Force

OBS! Inom kort kommer ett email med information om resan i oktober 2012 till Clements hälsocenter Hippocrates Health Institute.


Årets första knyt

Nytt koncept testas

Ett glatt gäng träffades på kort varsel hemma hos Alexandra Esser och njöt av god mat tillsammans. Årets första knyt var efterlängtat. Se fler bilder från knytet här.

På Kathrins första knyt i år erbjöd hon sig att göra mat åt gäster som inte ville laga mat själva. Detta koncept gör det mycket enkelt för alla att komma på ett knyt oavsett om man vill laga maten eller inte. Tack Kathrin för detta fina initiativ! Se fler bilder från knytet här.

Jakt på rawfoodrestauranger i Japan fortsätter

Catherine besökte en av få rawfoodrestauranger i Osaka. Jag älskar att resa och utforska hälsomat. Det är lätt att tro att det finns gott om hälsorestauranger i Japan men faktum är att även japanerna går mer mot snabbmat, friterad mat och maten (även grönsaksrätterna) innehåller tyvärr mycket socker. Jag hittade i alla fall en liten rawfoodrestaurang Green Smoothie Bar där jag och mamma var de enda besökarna. Nedan ser ni en bild på en blåbärscheesecake.
Fler bilder finns på här.

Rawfood i Osaka

Guide för att delta på ditt första knyt!

Nybörjarguiden för er som är helt nya eller nybörjare i rawfood eller vill komma på ett knyt och inte vet vad ni ska ta med er. Läs denna enkla guide med förslag till rätter som tar ca 5 minuter att göra eller tom går att köpa i affären.


Kommande föreläsningar och kurser

Kommande Knyt
Boka in dig redan nu. På många av knyten blir det snabbt fullt.

Kommande föreläsningar
Läs mer om alla inspirerande föreläsningar och boka datumen redan nu.

Klicka här för att se alla kommande föreläsningar, kurser och MiddagsKnyt.

Är du medlem i Rawfoodmiddagar? om inte, klicka här    -     Dela Rawfoodmiddagar på Facebook

Vi vill ha feedback

Hör av dig till oss om du tycker att någonting i rawfoodmiddagar.se inte fungerar eller om du har idéer på hur vi kan förbättra verksamheten. Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Kontakta oss

© Copyright rawfoodmiddagar.se 2012-01-19

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!