Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

2012 kommer att blir ett rekordår!!

Kolarbyn Eco-Lodge fick pris som 2011 års STF miljövandrarhem!!!

Oavsett vad vi gör i verksamheten så tänker vi hållbart och jobbar jättehårt med att vara miljömedvetna och att försöka vara ett med naturen. På den fina och historiska plats vi verkar på i dag vill vi även kunna verka på i många år framöver! The Green Key märkningen är ett bra bevis på detta vilket vi även används som ett bra exempel på i deras marknadsföring av märkningen.
Andreas fick även silver i kategorin Årets nykomling, stort grattis!

Ett med naturen i Kolarbyn

Nu har vi satt ihop ett 3 dagars äventyr för er med programförslag för alla dagar och självserveringsmat som ni tillsammans tillagar över öppen eld. Vill ni få ut maximalt av din upplevelse i Kolarbyn, att verkligen få chansen att uppleva den stora bergslagskogen med de vilda djuren och den rogivande tystnaden är detta det givna valet för er!

Läs info här, Ett med naturen i Kolarbyn

Öppet året om, vilken grej!

Vi ville ta ett steg till på trappan och utveckla verksamheten genom att ge alla våra gäster en chans att uppleva Kolarbyn och den härliga naturen även på vintern. Tänk er de snötäckta glittrande kolarkojorna, de vita oslagbara vyerna över Skärsjön och den härliga februari solen, det kan inte bli så mycket bättre.  Varför inte följa med på en dagstur på snöskor med härlig varm lunch ute i skogen!? Det är en underbar känsla att pulsa fram i snön i obanad terräng!
Läs info här, Snöskotur

Bushcraft

Vildmarksrytten

Bushcraften blev en riktig hitt förra året! Nu har bokningarna redan börjat trilla in och det är allt från enskilda personer som vill bli trygga med att gå ut i skogen till svensexe/möhippe gänget. Våran mäst populära kurs med 2 övernattningar var av den ena är under bar himel blandar vi upp med riktigt bra mat som vi tillsammans lagar ute i skogen. En perfekt aktivitet för dig som inte vill ha det så extremt utan att det blir en fin naturupplevelse och att du får med dig viktig kunskap hem som kan rädda liv.
"Den förberedde överlever"
Läs info här, Bushcraft

Missa inte chansen till denna fina upplevelse i bergslagskogarna!
Det är verkligen en frihetskänsla att få rida fram i full galopp och bara njuta av att du inte tänker på annat än att det är du, hästen och naturen här och nu som är det viktiga. En riktigt härlig aktivitet med lite fart i som vi redan fått många bokningar på. Vänta inte med att boka, det är begränsade antal platser och turer!
Läs info här, Vildmarksrytten

Facebook sida & ny blogg

Missa inte att följa vår unika och spännande verksamhet på nätet genom vår Facebook sida och vår helt nystartade Kolarbyn blogg.

www.facebook.com/kolarbyn
www.kolarbynecolodge.wordpress.com

Hoppas vi ses i Kolarbyn!


Ni som får detta nyhetsbrev har på något sätt varit i kontakt med verksamheten i Kolarbyn.

Svea Äventyr

Kontorsadress:
Hagvägen 3a
734 50 Kolbäck

+4670 4007053
info@kolarbyn.se
www.kolarbyn.se
www.facebook.com/kolarbyn

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!