Senaste nytt!
Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

GOD JUL & RAWT NYTT ÅR!

önskar vi på Rawfoodmiddagar! Vi vill tacka för ett härligt år tillsammans med er och för ert deltagande i knyt, events, mässor och på nätet. Vi ser fram emot ett nytt roligt år tillsammans med er.

Vi vill gärna ha feedback på vad som varit bra och vad som kan bli bättre! Ni får gärna önska er förbättringar och förnyelser inför det nya året. Vi kommer göra allt för att bli ännu bättre! :-)

Många kramar från
Mikael, Catherine och Pontus

Inspiration från Asien - Rawfood i Tokyo!

Vilken smakupplevelse! Rawfood är en ovanlig företeelse i Japan. Catherine är på resande fot och har letat i både Osaka och Tokyo men bara hittat ett fåtal restauranger. Förbättringspotentialen är stor även här... :-) Till lunch blev det rawfoodlasagne och rawfoodcurry. Till efterrätt chokladmorotscheesecake och chokladmoccamousse. Fler bilder finns på energibrudens blogg.

Manna Rawfood Tokyo

Knyt med radioinspelning

Den 5 januari kl 10:03 i programmet Meny, i P1 sänds rawfoodmiddagars radioknyt.
Passa på att lyssna på detta och låt dig inspireras. Repris går följande lördag kl 14:03 i P1. Inspelningen kommer även att finnas på deras hemsida.

Lättare för nya att komma på knyt!

Nu finns en nybörjarguide för knyten så att de som inte vet vad rawfood är lätt kan komma på våra knyt. Läs denna enkla guide med förslag till rätter som tar ca 5 minuter att göra eller tom går att köpa i affären.

Gratis jul-ebok till alla medlemmar

Nu kan du som är medlem i rawfoodmiddagar ladda ner en helt gratis ebok med julinspiration. Läs, njut och testa!

Klicka på bilden eller länken ovan för att ladda ner eboken.

Feedback är självklart också välkommet! :-)

Julknytfest

Vilken succé! Över 40 personer kom på JulKnytfest hos Catherine i Stockholm. Vi njöt av mängder av rätter tillsammans och umgicks. Gäster kom från olika delar av Sverige vilket var extra roligt!

Temafester verkar populärt. Om du gillar det eller har något önskemål på tema så maila gärna till info@rawfoodmiddagar.se

Brian och Anna Maria Clement i Stockholm

Anna Maria och Brian Clement fyllde hela Stora Salen på Hälsans hus. Vi lyssnade intresserat och var fulla av inspiration och nya kunskaper efter en intensiv dag.

Leo på Hermans bjöd på en gudomligt god buffé och ett riktigt lyxigt dessertbord - ett stort tack!

Vi tackar även vår samarbetspartner Go For Life.

Kommande föreläsningar och kurser

Är du medlem i Rawfoodmiddagar? om inte, klicka här    -     Dela Rawfoodmiddagar på Facebook


Vi vill ha feedback

Hör av dig till oss om du tycker att någonting i rawfoodmiddagar.se inte fungerar eller om du har idéer på hur vi kan förbättra verksamheten. Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Kontakta oss

© Copyright rawfoodmiddagar.se 2011-12-23

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!