Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 

 

 

Inbjudan till Gospel Train-deltagare (begränsat antal platser)! 

Söndagen den 22 januari provar vi för första gången ett nytt koncept; inspirationsdag för gospelkörer. Ett antal gospelkörer är i dagsläget anmälda men vi har även ett begränsat antal platser reserverade för deltagare i Gospeltrain-nätverket.

Inspirationsdagen leds av Cinque Cullar (Chicago) och Åsa & Ulf Nomark och går av stapeln i Betlehemskyrkan mellan klockan 14.00-20.00. Det är inte något offentligt event kopplat till inspirationsdagen, dvs ingen konsert eller gudstjänst utan syftet är att ha en fördjupad workshop tillsammans där vi verkligen kan gå på djupet med klang, rörelse och känsla. Det är därför bra om du har tidigare vana av att sjunga gospel.   

Anledningen att vi vill prova denna variant är att det ofta vid gospeldagar blir mycket fokus på att sätta ett visst antal låtar inför en konsert eller gudstjänst och man hinner inte gå på djupet eller fokusera ordentligt på materialet. Nu har vi möjlighet att verkligen jobba med låtarna och låta Cinque Cullar riktigt mejsla ut det mesta ur låtarna. Vi hoppas på en dag full av skratt, rörelse, känsla, sväng och glädje.

Datum: Söndagen den 22 januari
Tid: 14.00-20.00. (Matpaus på stan cirka 16.30-17.30)
Kostnad: 250 kr (faktura skickas per mail).
Anmälan: Maila ditt namn, tel och adress till ulf@unamusic.com.

Välkommen på en härligt inspirerande kördag! Vill du se videoklipp på Cinque kan du gå till http://www.youtube.com/watch?v=tn3mMA0hX10 eller http://www.youtube.com/watch?v=4LVGQigNI3c&feature=related

Ulf och Åsa Nomark

 

Datum för vårens Gospel Train
Du har väl inte glömt att boka in vårens Gospel Train? Datumen är 5 februari, 4 mars och 1 april. Mer information kommer i nästa utskick.

Java Gospel - Finale Concert med Åsa och Ulf Nomark 
Efter 13 år med Java Gospel är det dags för våra körledare att dra iväg på nya äventyr.

Den 8 januari kl 18:00 i Betlehemskyrkan bjuder vi in till en sista konsert med Åsa och Ulf Nomark i spetsen. Det kommer att bli en konsert med mycket kärlek, glädje och naturligtvis en massa gobitar och dansmoves ifrån vår reportoar tillsammans.

Missa inte chansen! Det är fritt inträde så ta med dig själv och alla du känner!.

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 

 

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!