Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
 
Tack för ett fantastiskt år önskar vi på Talex

Ännu ett år har passerat, nedan är en kort sammanställning av det vi själva är mest stolta med som har hänt på Talex under det gångna året.

 
   
Talex tar hem full pott i årets SEO-test
Talex Webshop fick 5 i betyg av 5 möjliga i Jajjas SEO test 2011. "Efter att varit testvinnare 2010 med 4.9 så känns det väldigt bra att kunna ändå höja betyget med den 0,1 som fanns kvar för att få full pott!"
  

Vi lanserar Talex Webshop Premium
På grund av stor efterfrågan har vi lanserat Talex Webshop Premium. I vårat Premium-paket ingår allt man kan önska sig. Bland annat så ingår upp till 4st butiker (multishop) utan några extra månadskostnad. Det mest fantastiska med vårat Premium-paket är att allt går att anpassa, så kallad "fullflex". Du får även tillgång till en egen personlig e-handelsrådgivare som ger dig tips och råd kring t.ex utveckling av din e-handel och din webbshop.

Automatiska produkt och orderkopplingar till leverantörer
2011 har vi tagit fram fler automatiska produkt och orderkopplingar till olika leverantörer än någonsin tidigare. Varför inte förenkla arbetet genom att låta oss ta fram en koppling till din leverantör? Det kan vara allt från att automatiskt hämta produkter, bilder och lagersaldo till att skicka vidare ordern till din leverantör automatiskt direkt i samband med att din kund gör en beställning i butiken. Med Talex Webshop finns i princip inga begränsningar för vilken typ av koppling vi kan ta fram. Kontakta oss för att diskutera en lösning som passar just Dig.                        
 
Unik design med Talex Webshop
Vi har under 2011 haft möjligheten att erbjuda Unik design sedan vi anställde en designer på heltid. Efterfrågan har ökat och vi hoppas att fler vill satsa på en unik design 2012. Med en genomtänkt och unik design så tror vi att köpen kommer att öka och att kunden skall känna att just din butik är speciell. Klicka här om du vill läsa mer om våra designpaket. Eller så klickar du här för att komma till vår webshop där du kan beställa något av våra designpaket.
 Unik design
 
Nya snabbare 'Snabbkassan'
I vår ensideskassa har vi slagit ihop kassan till en sida där kunden får information om frakt och totalkostnad direkt. Kunden kan välja om de vill spara uppgifter (registrera sig) eller inte.Många föredrar att registera sig, för att t.ex slippa fylla i uppgifter varje gång samt göra en återbeställning utifrån deras tidigare beställningar medans andra vill köpa utan att behöva skapa ett konto. Klicka här om du vill beställa vår nya snabbare snabbkassa.
   
 
 Koppling till Specter affärssytem
SpecterUnder året har vi gjort en del förbättringar i vår koppling till Specter. De flesta av ändringarna gäller överföring av ordrar, som t.ex. hur kundernas adressuppgifter uppdateras vid ny order så att adressuppgifterna alltid är aktuella. Vi har även förbättrat produktöverföringen och implementerat fullt stöd för Stock system pro. Nu har vi påbörjat framtagningen av tredje versionen av kopplingen till Specter och den kommer innehålla en hel del nyheter och förbättringar. Bland annat kommer den nya kopplingen innehålla en helt ny metod för att överföra uppgifter till Specter. Överföringsmetoden innebär att vi får full koll på om Specters server skulle vara nere för tillfället och om så loggas den informationen samt att det görs ett andra försök att överföra uppgifterna till Specter. Det kommer även finnas möjlighet för butiksinnehavaren att manuellt överföra uppgifter till Specter som på ett eller annat sätt inte lyckats överföras vid ett tidigare tillfälle. Den nya kopplingen innebär även att när man hanterar ordrar i Specter skickas informationen till webshopen så att ordern även uppdateras där. På så sätt behöver man inte längre hantera ordrarna både i webshopen och i Specter. Bra va! Utöver dessa godsaker bjuder den nya kopplingen på en del annat som t.ex.: om kunden vill ha SMS-avisering skickas den informationen till Specter när kunden gör en order, och det går att ställa in att ordrar som raderas i Specter raderas även i webshopen. Tredje versionen av Specter-kopplingen kommer att lanseras i februari-mars. Klicka här om du vill beställa koppling till Specter.
 
Koppling till Fortnox Affärssystem
Vi har tagit fram en koppling till Fortnox affärsystem som gör att ordrar som kommer in i butiken automatiskt skickas till Fortnox. Även produkter du skapar i butiken kan skickas över till Fortnox. Alla kunder som registerar sig eller handlar i butiken hamnar också i Fortnox. Klicka här om du vill beställa koppling till Fortnox.
 Fortnox

Vi har förstärkt vår support och ekonomiavdelning, vi hälsar Tina varmt välkommen till oss.
2012 - vi blickar framåt
Vi har redan siktet inställt på nästa år, några nyheter som kommer lanseras under 2012 är automatisk koppling till VAT-registret för att kontrollera VAT/Momsreg-nummer för kunder inom EU, vidareutveckling av vår pacsoft/unifaun-modul för enklare hantering av exportering, ny version av vår Specter-modul som omnämnts ovan. Framförallt så hoppas vi på ett bra E-handelsår 2012 och att ni med Talex Webshop känner att ni kan växa och att det nästan inte finns några begränsningar för vad vi kan ta fram för anpassningar för just Din butik liten som stor.

Vi tar gärna emot tips och idér på förbättringar och nya funktioner. Skapa bara ett ärende på https://kundsupport.talex.se/ så besvarar vi er så fort vi kan.

TIPS!
Glöm inte bort att du numera kan beställa moduler och extrafunktioner direkt i vår webbshop  där du kan betala med kort eller via faktura. Vår webshop hittar du på http://webshop.talex.se/
 

God Jul och Gott nytt år
 
 
 
 
 
 
 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!