Senaste nytt!
Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Två av världens främsta inom Raw/living food i Sverige nu i helgen!

Det är glädjande att två av världens främsta inom Raw/living food kommer till oss i Sverige nu på fredag och lördag. Vi hoppas att du har möjlighet att komma.
Brian har ägnat över 30 år att studera hälsa och tillsammans med Anna Maria driver han ett av världens främsta utbildningsinstitut som startades av Ann Wigmore. Hippocrates Health Institute är ett välbesökt spa dit folk från hela världen vallfärdar för att lära sig mer om hälsa och bli av med sina sjukdomstillstånd eller bli ännu friskare, starkare och vitalare.

Som medlem har du dessutom rabatterade priser - fredagsföreläsningen endast 95 kr och lördagsföreläsningen 295 kr. Varmt välkomna!
Köp biljett här.

Veckans inspirerande bild

Inspelning av teleseminarium

Vi har en glädjande nyhet! För er som missade seminariet och för er som vill höra det igen, så finns inspelningen att ladda ner här. Eftersom filen är stor kan det ta en liten stund att ladda ner den men ha tålamod :-)

På Hippocrates Health Institutes hemsida kan du läsa mer om Anna Maria och Brian Clement och deras syn på hälsa. För dig som är nyfiken och vill veta ännu mer finns videoklipp här.

Julknytfest

Som avslutning på året har vi JulKnytfest hos Catherine i Stockholm. Platserna är begränsade till 40 pers, det finns ett fåtal kvar. Passa på att experimentera med julens kryddor - saffran, kardemumma, kanel, nejlika eller gör en något annat du gillar.

Detta knyt blir lite annorlunda. Vi dukar upp alla rätter och minglar. Ta gärna med en liten skylt med ingredienser till din rätt eftersom vi inte kommer att presentera varje rätt.

Kommande föreläsningar och kurser

Är du medlem i Rawfoodmiddagar? om inte, klicka här    -     Dela Rawfoodmiddagar på Facebook


Vi vill ha feedback

Hör av dig till oss om du tycker att någonting i rawfoodmiddagar.se inte fungerar eller om du har idéer på hur vi kan förbättra verksamheten. Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Kontakta oss

© Copyright rawfoodmiddagar.se 2011-12-01

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!