Nyhetsbrev från Sardinia Focus. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka på raden längst ned.

Följ Sardinia Focus blogg

En blogg om turism och företagande

Sardinia Focus är en webbtidning med företagspresentationer. Vi presenterar kommuner, företag och organisationer på Sardinien så att de personer som planerar en resa lättare skall kunna skaffa sig en överblick och knyta kontakter.

Vi ger länkar till hotellens hemsidor med namn, adress och telefonnummer för bokning utan mellanhänder, andra företag i branschen som tar hand om bokningar gör allt för att du inte skall hitta dit.

Företagspresentationer blandas med reportage om platser som vi besöker. Där ges djupare inblickar i Sardiniens rika kultur, historia och naturlliv.

Nu finns även Sardinia Focus blogg! I bloggen skriver vi mer personligt hållna artiklar som berör vårt arbete med Sardinia Focus.

Det är en blogg om ett par som arbetar för att förverkliga en idé till ett vinstdrivande företag  och är därmed också en blogg om entreprenörskap, frihet, glädje, stunder av missmod och hårt arbete. Anna har inlett en serie som heter Företagarskola för par. Det är en serie inlägg som ger råd till den som planerar starta företag med sin livspartner, eller redan har gjort det. Det är enkla råd baserade på egna erfarenheter.

Pasquale skriver på italienska och följer och kommenterar nyhetsrapporteringen i italiensk media särskilt med avseende på ekonomi, politik och turismfrågor.

Läs mer i Sardinia Focus under rubriken Blogg i menyn.

Sardinia Focus - nyheter och reportage om företag, platser, människor och händelser på Sardinien

 

Meglio Asino o politico?

2. Vem gör vad?

Come ci hanno aiutato Comuni, Province e Regione? Fatto salvo l’allora Assessore al Turismo di Arzachena Avv. Rino Cudoni, il quale ha creduto nel progetto ed ha avuto ragione, dagli altri, tanti complimenti e pacche sulle spalle. Il Web è diventato uno strumento fondamentale per qualsiasi attività commerciale, uno degli ambiti più importanti è quello del trismo.

Läs mer ››

Att driva företag tillsammans med den man lever med har sina sidor. Det du inte har klarat upp i äktenskapet får du ta i företaget. Och vice versa. I förra avsnittet rekommenderade jag att man skall göra det man är bra på. Men minst lika viktigt - för äktenskapet och företaget – är att inte alltid vara så snabb att göra det man är bra på. Det kan löna sig att vänta in

Läs mer ››

Du får detta nyhetsbrev eftersom du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev eller för att vi tror att denna nyhet kan intressera dig. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!