Senaste nytt!
Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Brian & Anna Maria Clement i Sverige

Vi är så glada över att två av världens främsta inom Raw/living food kommer till oss i Sverige i december. Vi hoppas att alla bokat in 16-17 december redan nu.

Brian Clement har ägnat över 30 år att studera hälsa och tillsammans med Anna Maria driver han ett av världens bästa utbildningsinstitut som startades av Anne Wigmore. Hippocrates Health Institute är ett välbesökt spa dit folk från hela världen vallfärdar för att lära sig mer om hälsa och bli av med sina sjukdomstillstånd.

Se till att köpa biljetter redan nu. Det finns begränsat med platser i lokalen och biljetterna är mycket prisvärda. Som medlem har du dessutom rabatterade priser - kvällsföreläsningen endast 95 kr och heldagsföreläsningen 295 kr. Varmt välkomna!
Köp biljett här.

Veckans inspirerande bild

Gratis Teleseminarium med Clements

Redan den 8 dec har du chansen att helt gratis från ditt hem lyssna på Clements. Ta med dig alla frågor och utmana Clements kunskaper i ämnet. Ni som träffat de tidigare känner till deras mycket omfattande kunskaper.

Datum: Tors 8 dec 2011
Tid: 19:00-20:00
Var: Datorn, Telefonen

Alla är välkomna att delta och det är helt gratis.

Enklast är att klicka på denna länk för att delta (rekommenderas):
http://InstantTeleseminar.com/?eventID=24651300

Du kan även ringa in, men då får du betala för taxan.
Ring, slå in pinkod och vänta på att telefonseminariet ska börja.

Telnr: +1(206) 402-0100
Pinkod: 949334#

Klicka här för att se facebookinbjudan till teleseminariet.

På Hippocrates Health Institutes hemsida kan du läsa mer om Anna Maria och Brian Clement och deras syn på hälsa. För dig som är nyfiken och vill veta ännu mer finns videoklipp här.

Är du medlem i Rawfoodmiddagar? om inte, klicka här    -     Dela Rawfoodmiddagar på Facebook


Vi vill ha feedback

Hör av dig till oss om du tycker att någonting i rawfoodmiddagar.se inte fungerar eller om du har idéer på hur vi kan förbättra verksamheten. Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Kontakta oss

© Copyright rawfoodmiddagar.se 2011-12-01

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!