Nyhetsbrev från Sardinia Focus. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka på raden längst ned.

Äventyrsresor till Sardinien och Korsika

Den här veckan tipsar vi om ett företag som ordnar äventyrsresor till Sardinien och flera andra platser i Medelhavet.

Sardinen erbjuder fantastiska möjligheter till olika aktiviteter. Här finns bergsmassiv lämpliga för bestigning med rep. Det finns möjligheter att färdas i orörd natur med mountainbike eller per häst. Längs kusterna finns vackra stränder och undervattensgrottor lämpliga för dykning och snorkling.

Mediterranea Adventure är ett ungt och sportigt gäng som alla har hög utbildning och stora kunskaper i flora, fauna, geologi och historia. De är mycket måna om den natur de utför exkursioner i så att den inte genom turismen förstörs.

För privatpersoner och företag erbjuder Mediterranea Adventure exkursioner till olika platser på Sardinien och till andra öar i Medelhavet. De erbjuder utbildning och ger råd om hur du förbereder dig inför din resa. De erbjuder även konsultativa tjänster i ekologisk turism.

Hemsidan ger mer information och visar bilder på olika aktiviteter. www.mediterraneaadventure.it.

För information på engelska, tala med telemaco.murgia@tiscali.it eller telefon +30 338 8105141.

Läs mer i Sardinia Focus om äventyrsresor och aktiviteter på Sardinien under rubriken Se & göra.

Sardinia Focus - nyheter och reportage om företag, platser, människor och händelser på Sardinien

Du får detta nyhetsbrev eftersom du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev eller för att vi tror att denna nyhet kan intressera dig. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!