Nyhetsbrev från Tango Buenos Aros. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Kära tangovänner

Här kommer information om planerade danser:

Vi samlas fredagen 10/5 på Blåsbogården för Afterwork tango kl 18.30 - 22.00. Det serveras soppa, bröd och ost till milongan, samt kaffe. Inträde 80 kr.

Sommarens utomhustango på Djäkneberget har i år flyttat från tisdagar till fredagar. Premiär för sommartangon blir 31/5 och vi avlutar säsongen 13/9.

Nu börjar också datumen inför hösten klarna. Skriv upp:

PRELIMINÄRT 7/9 Sätra brunn, workshophelg i samverkan med Cambalache och Tango Norte

5-6 oktober Workshophelg med Toni och Elise, Tango y Vino

9 november, workshopdag med Eva-Lena och Aldo, Tango y vino

7 december, Tango y vino

Glöm inte heller att redan nu skriva upp trettondagens traditionsenliga milonga.

Vi har tidigare varit mycket på Malmabergs mötesplats, men eftersom vi inte längre kan ha lokalen längre än till kl 22 på grund av nya grannar så bokar vi just nu andra festlokaler. Det är ju roligare att kunna dansa i alla fall till midnatt! Mer information kommer så snart detta är klart!

Det finns planer på en lite större workshophelg i Sätra Brunn, ett samarbete mellan Tango Norte (Stockholm), Cambalache (Uppsala) och oss i Västerås. Som planerna ser ut kommer det att ligga mellan mitten av augusti och mitten av september - arbetsdatum är 7/9.

Vi kommer också att vara med under Västerås Pride med prova på och milonga, samt eventuellt under kulturnatten. Mer info om dessa evenemang  kommer!

Vårens kurser kommer att utvärderas under maj, och vi hoppas på att ha klart höstens kurser under samma månad! Styrelsen har också satt ihop en grupp som arbetar med att få till en uppdatering av webbsidan, så att den ska vara enklare att administrera och tydligare för er användare - arbetet med detta kommer att hålla på hela 2019!

Vi undersöker också intresset för en DJ-kurs under hösten. Är detta något som intresserar dig - hör av dig till info@buenosaros.org

Glöm inte att vi som vanligt har practilonga på Lovisagården på onsdagar och milonga på Blåsbogården på söndagar!

Vänliga hälsningar från TBAs styrelse


Facebook
Dela brevet

Du får detta nyhetsbrev för att du lagt till en prenumeration på vår hemsida.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!