Nyhetsbrev från Tango Buenos Aros. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkomna till Milonga Verde


Den 6:e april firar vi våren med en Grön Milonga! Alla är hjärtligt välkomna att dansa och fika på Blåsbogården med start ungefär kl 14.30. Sätt gärna på dig något grönt så blir vi en virvlande vårhyllning tillsammans! Ingen anmälan, och det kostnad 30 kronor för medlemmar, 50 för gäster. Anna-Stina står för musiken, och Kaffebyrån ser till att det finns mackor och slibb så att vi har energi nog att dansa ända till klockan 17.30.
Innan dess, kl 13.00-14.30 håller Anna-Stina och Sigrid en valsworkshop. Det blir små, kul grejer som både passar för den som inte dansat så länge och för dig som vill ha lite inspiration. Workshopen måste du anmälan dig till via mejl till anmalan@buenosaros.org, och den kostar 100:-.
Det blir en kort paus mellan ws och milonga medan vi trollar fram fikat, Anna-Stina låter lite schysst tango-ish musik ljuda så väljer ni om ni vill dansa, pudra näsan eller kasta er över kakorna.
Dessutom har vi sticklings- och plantfrossa. Du som gillar att dela dina växter eller driva upp sommarplantor får gärna dela med dig. Vi ställer allt på ett bord, ungefär som när vi har knytis, och så säljer vi plantorna och pengarna går till föreningen. Plantorna ska kosta max 30 spänn, prismärk dina växter själv.

Alltså:
13.00-14.30 Valsworkshop för den som anmält sig
14.30-17.30 Milonga Verde för alla! Kom i något grönt!
Dessutom "plantknytis" och Kaffebyråns smörchock.
Välkomna!

Facebook
Dela brevet

Du får detta nyhetsbrev för att du lagt till en prenumeration på vår hemsida.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!