Nyhetsbrev med senaste nytt.
Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Rawfoodmiddagars Nyhetsbrev 15 nov

- Den kommande veckan  är det knyt i Falun, Borås, Enköping och Stockholm. Premiär i Borås och Enköping. Lycka till!!
- Bara två platser kvar på Knytet i Stockholm 20 nov.
- Imorgon onsdag är det dags för Rawfoodmiddagars nästa mässa, på gymmet "Curves" för kvinnor i Järfälla. Varmt Välkommen!

LÄNKAR TILL ALLA kommande Knyt, föreläsningar, kurser och samköp HITTAR DU NEDAN.

Är du medlem i Rawfoodmiddagar? om inte, klicka här    -     Dela Rawfoodmiddagar på Facebook


Rawfoodmiddagar gjorde succé på mässan!

Wow! Vilket drag!

Erica Palmcrantz Aziz lagade smoothies i vår monter

Allt för hälsan - mässan var en riktig succé! Vi hade mängder av intresserade besökare. Vi gjorde chokladbollar, smoothies, chokladdrycker och bjöd på nötter och torkad frukt i vår monter. Kathrin Söderberg, Open World Café bjöd på ljuvligt god sushi och browniesar.

Erica Palmcrantz Aziz inspirerade oss till att göra goda enkla smoothiesar med Omniblenden i vår monter. En av hennes goda smoothiesar bestod av banan, gojibär, vaniljpulver och vatten.
Ericas hemsida kan du få mer inspiration.

Succé för Samköp till lägre priser!

Bästa produkterna till lägsta priserna

En sista chans för er som inte hann beställa

På mässan lanserade vi våra gruppinköp av de bästa och mest omtyckta maskinerna för raw food. När vi köper många maskiner samtidigt så blir priserna mycket lägre, så enkelt.
Vi har nu lagt inköpsordrarna på alla mixers och ugnar och återkommer så fort vi vet mer om leveranstiden.

Hann du inte beställa den här gången? Vi har fixat en chans till. Vi har nämligen beställt 5 st extra av alla tre produkter :)
Först till kvarn gäller på dessa produkter. Beställ som vanligt på hemsidan tills dessa produkter är slut, klicka här

Ett stort tack från oss till alla som kom på mässan!

Tack för all hjälp!

Sexig Snabbmat - snabbt, enkelt och nyttigt!

Tack till alla er som kom och hälsade på oss på mässan och alla som hjälpte till på mässan! Vill speciellt nämna alla er som under en längre period hjälpte oss sprida vårt budskap. Det var Kathrin Söderberg, Michiko Hirota, Kenth Carlson, Patrik Nordlund, Lii-Hanna Siikavaara, Victor Nilsson, Roland och Agneta Boström, Sandra Olofsson, Pia Lahdenpera och Alexandra Robeck. Ni gjorde alla en fantastisk insats! Speciellt kan nämnas Sandra som lyckades dela ut hela 1000 visitkort på en dag, Wooow! Med visitkorten spred vi inspiration om god och hälsosam mat över hela mässan och tom på "Mitt Kök" mässan :) 

Catherine föreläste om "Möjligheter till Sexig Snabbmat" - där det bjöds på smakprover i form av sushi, browniesar och chokladdryck och samtliga deltagare fick någon av Sanna Ehdins böcker som gåva.

Vill du sprida budskapet "God och hälsosam mat med roligt sällskap i hela Sverige"

Om du vill sprida vårt budskap och behöver Rawfoodmiddagars visitkort, meddela oss hur många du behöver så skickar vi det till dig, klicka här. Du kanske vill dela ut när du är ute och går, eller går på ett visst event eller tycker det passar att lägga ut på din lokala Yogaklubb, träningslokal, restaurang eller likn. Det fungerar också riktigt bra som som "Samtals öppnare" om man vill lära känna nya härliga människor :)

Utlottning av Sanna Ehdins böcker till alla nya medlemmar från mässan

Alla som blev medlemmar i Rawfoodmiddagar på "Allt för hälsan mässan" var samtidigt med i en utlottning av Sanna Ehdins böcker. De lyckliga vinnarna är David Fredrickson i Stockholm, Birgitta Nyström i Nyköping och Sabine Björk i Umeå. Stort GRATTIS till er alla! Ni kommer inom kort få ett email där vi frågar efter era postadresser för att skicka ut böckerna.

Stort tack till våra samarbetspartners

Ett stort tack till våra generösa samarbetspartners: Open World CaféPieras LivsHolistic och Eat - Ekoaffären.

Veckans inspirerande bild

Jahna Lund i Kågeröd hade sitt första knyt, här visas en av kreationerna, Woow!! :). 
Läs mer om alla recepten eller fråga efter dem som inte är utlagda än, klicka här.

Veckans inspirerande bild

Kommande föreläsningar och kurser

Den 16-17 december kommer Dr. Brian Clement och Dr Anna Maria Clement till Stockholm. Se till att köpa biljetter redan nu. Det finns begränsat med platser i lokalen och biljetterna är mycket prisvärda. Som medlem har du mycket rabatterade priser - kvällsföreläsningen endast 95 kr och heldagsföreläsningen 295 kr. Varmt välkomna!
Köp biljett här.

Kommande knyt

Vill du vara värd för ett rawfoodknyt?

KUL! Anmäl dig genom att klicka här.
Detta gäller alltid när vi ska lägga upp ett nytt Knyt, oavsett om det är första gången eller om du varit värd många gånger tidigare.

Vi vill ha feedback

Hör av dig till oss om du tycker att någonting i rawfoodmiddagar.se inte fungerar eller om du har idéer på hur vi kan förbättra verksamheten. Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Kontakta oss

© Copyright rawfoodmiddagar.se 2011-11-15

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!