Nyhetsbrev från Tango Buenos Aros. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Kära tangovänner

Nu drar det ihop sig! 

Det här brevet innehåller mest diverse påminnelser, men det kommer en nyhet - så läs ändå!

Kurserna startar till veckan, läs mer om det på www.buenosaros.org. Det finns plats för fler dansare, och vi skulle gärna se fler förare på temakurser som startar på torsdag. Anmäl er via mejl till anmalan@buenosaros.org

Onsdagspraktikan startar också till veckan, alltså onsdagen den 23 januari kl 18.30 på Lovisagården. Möjlighet att träna eller njutningsdansa - vilket du vill. 

I morgon är sista dagen att skicka in sina motioner till årsmötet. Det låter kanske byråkratiskt och krångligt men det behöver inte vara svårare än att skriva ner sitt förslag i ett mejl till styrelsen på adressen info@buensoaros.org. 

Och så påminner vi om helgkursen med Ann och Anders 2/2. Anmälan är igång, information finns på hemsidan. Då blir det också eftermiddagsmilonga - välkomna!

Till sist - en nyhet! Sven-Göran Sanfrikdsson med flera håller på att organisera en pool med reserver för våra terminskurser,  dansare som kan rycka in när någon inte kan komma på en lektion. Mer info kommer snart, kanske är poolen något för dig?

Och i morgon är det söndagsdans. Då har Arnaldo lovat att trava valser hela första halvtimmen, alltså 18.30-19.00. Missa inte det, valsälskare!

På styrelsens uppdrag

/Sigrid


Facebook
Dela brevet

Du får detta nyhetsbrev för att du lagt till en prenumeration på vår hemsida.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!