Nyhetsbrev med senaste nytt.
Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Rawfoodmiddagars Nyhetsbrev 20 okt

Längst ner hittar du listan över kommande Knyt, föreläsningar och kurser.

-> Den kommande veckan finns fem knyt att gå på i Södermanland, Göteborg, Falun och två i Stockholm - varav ett på en båt.

-> Torsdagen och fredagen den 20-21 okt kommer David Wolfe till Göteborg och Stockholm! Se till att vara på plats :-)


Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Nya värdar i Rawfoodmiddagar.se

Vårt nyhetsbrev kommer varje vecka fullt med information om vad som händer inom vårt community.

Klicka här om du vill ha vårt nyhetsbrev i framtiden.

Intresset för att vara MiddagsKnytvärd är stort, vilket vi tycker är jätteroligt! Meddela oss på hemsidan om du också vill vara värd. Det är spännande med nya gäster och att få en hel buffé uppdukad hemma hos sig :-)

Veckans tips!

Raw Delight

BåtKnyt - säsongens sista?

Erica Palmcrantz Aziz senaste bok Raw Delight är en färgglad inspirerande bok med mängder av goda dessertrecept. Den kan varmt rekommenderas - en riktigt bra present!
Klicka gärna om bilden eller här för att komma till Ericas inspirerande blogg.

Nu har ni chansen igen att hänga med Björn Isberg på ett av hans populära RawfoodbåtKnyt! Det börjar bli kallt och dags för Björn att ta upp båten så se till att boka in helgens knyt. Njut av de vackra färgerna på träden, havet och den goda maten.

Rawfood i Falun

Förra veckans knyt i Ängelholm

Varje tisdagkväll kl 18:30 träffas träffas Rawfoodintresserade på Elverket i Falun och gör Rawfood tillsammans. Kenth, Gina och Patrik arrangerar detta. Bjud gärna in vänner som bor i Falun eller har vägarna förbi. Ju fler som hittar hit desto roligare!

På bilden ser ni Kenth Carlson tillsammans med Mikael och Catherine.

Värden Fredrik Christensson bjöd in till sitt populära Knyt i Ängelholm.

Raw Browniekaka
(av Sudha Carlsson)
Botten:
3dl valnötter, 3dl färska dadlar, 3/4 dl raw kakaopulver, 1 liten nypa havssalt, 2tsk raw agavesirap. Mixa till en tjock smet i en matberedare och tryck ut botten i en pajform.

Glasyr- 1,5dl raw kokosolja, 1,5 avocado, 2msk raw agavesirap 2msk raw kakaopulver. Mixa till en smet i matberedaren. Bred ut glasyren på botten. Dekorera med frukt och eller bär :) Och in i kylen en stund, så glasyren stelnar. Gott och nyttigt ♥

Veckans inspirerande matbild

Veckans vackraste matbild

Kommande föreläsningar och kurser

OBS!! DENNA VECKA KOMMER DAVID WOLFE!!
Kom och inspireras av David Wolfe på torsdag och fredag. Rawfoodmiddagar kommer att finnas på plats både i Stockholm och Göteborg!

Kommande knyt

OBS!! DENNA OCH NÄSTA VECKA!!
Den kommande och nästa vecka finns fem Knyt att gå på i Sverige.

Vill du vara värd för ett raw food knyt?

KUL! Anmäl dig genom att klicka här.
Detta gäller alltid när vi ska lägga upp ett nytt Knyt, oavsett om det är första gången eller om du varit värd många gånger tidigare.

Vi vill ha feedback

Hör av dig till oss om du tycker att någonting i rawfoodmiddagar.se inte fungerar eller om du har idéer på hur vi kan förbättra verksamheten. Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Kontakta oss

© Copyright rawfoodmiddagar.se 2011-10-20

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.