Nyhetsbrev från Sardinia Focus. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka på raden längst ned.

Utflykter till havs och på land

Ta del av Sardiniens uråldriga kultur

Det har hänt en del med Sardinienfokus på sistone. Vi har gjort en ny plattform för tidningen med större utvecklingsmöjligheter. Tidningen kommer bland annat att översättas till en rad olika språk, därför byter vi namn till Sardinia Focus.

I tidningen kan du bland annat läsa om företaget Balares som utför guidningar för grupper och enskilda besökare under ledning av arkeologisk expertis.

Upptäck skönheten i en flertusenårig kultur i området kring Tempio Pausania med Balares – turistbyrå med arkeologi som specialitet.

I Gallura, den nordöstra delen av Sardinien, verkar även företaget Gialu Service. Företaget hyr ut gummibåtar och segelbåtar med eller utan besättning och organiserar dagsturer med båt i skärgården. Turer kan utformas personligt för din grupp.

Gör en utflykt med båt till La Maddalenas skärgård!

Gialu Service ordnar dagsturer för enskilda och mindre grupper och hyr ut båtar med eller utan besättning. Företaget hyr även ut ett hus på landet i närheten av Santa Teresa di Gallura. Förmånligt paketpris för båt + hus.

Läs mer i Sardinia Focus

Nyheter och reportage om företag, platser, människor och händelser på Sardinien

Du får detta nyhetsbrev eftersom du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev eller för att vi tror att denna nyhet kan intressera dig. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!