Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Ett nyhetsbrev från Sollebrunns Betongelement – December 2018

God Jul & Gott Nytt År!

När jag skriver dessa rader är det bara några veckor kvar till jul. Vädret lämnar en del i övrigt att önska med regn och blåst, men inne lyser ljusstakar och annat julpynt upp vår vardag. Årets jul bjuder på flera lediga dagar vilket ger tid till att umgås med släkt och vänner, göra något roligt eller varför inte läsa en bok.

Julen är också en tid för eftertanke. Vi har det väldigt bra i vårt land. Lyfter vi blicken ut mot världen så ser vi att det kan se helt annorlunda ut – krig, svält och människor som flyr för sina liv. Därför har Sollebrunns Betongelement i år valt att som en liten vänlig gest skänka pengar till UNHCR som är FN:s flyktingorgan. UNHCR ger hjälp till människor på flykt och i nöd.

Vi stänger fabriken torsdagen den 20/12 och öppnar återigen onsdagen den 2/1.

Med detta sagt vill vi som jobbar här passa på att önska dig och dina nära och kära en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År önskar Per Antonsson med personal!


En kvartett nya medarbetare. Från vänster Joakim Påfvelsson, Anders Karlsson, Örjan Grunnegård och Jennie Myrén.

Förstärkning på personalsida

Under sommaren och hösten har vi på Sollebrunns Betongelement förstärkt personalsidan ytterligare. Möt några av våra nykomlingar här.

Läs mer >>


Per Antonsson och Maria Granath framför den nya fotoväggen och det nya välkomstbordet i entrén.

Det händer i huset!

I oktober månad kunde vi äntligen inviga vår nya tillbyggnad. Ett utbygge som ger oss en större produktionsyta och en mer rationell hantering. Detta firades med tal, bandklippning och smörgåstårta…

Vi har även gjort vår entré mer välkomnande med ett egenhändigt designat bord gjutet i betong och en fotovägg där hela vår personal presenteras.

Välkommen till Sollebrunns Betongelement!


Soltornet i Norrtälje

På bästa plats i nya Norrtälje Hamn växer just nu en helt ny stadsdel fram. En stadsdel som består av vackra torg och smakfull arkitektur och med en bedårande utsikt över hamninloppet. Be- byggelsen kommer bland annat att bestå av två höghus under namnen Soltornet och Havstornet.

Läs mer >>


Sollebrunns Betongelement AB | Magravägen 201 | 441 74 Sollebrunn sollebrunnsbetong.se | info@sollebrunnsbetong.se
Tel. 0322-432 05

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!