Nyhetsbrev från Tango Buenos Aros. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hej tangovänner i Buenos Aros

Styrelsen bjuder in oss till ett medlemsmöte 25 november klockan 17 på Blåsbogården. Dit kan du komma och träffa dina tangokompisar, prata om vad du tycker är viktigt i vår förening, komma med idéer och erbjudanden till dem som organiserar vår verksamhet eller ställa frågor till dem.

Föreningen går igenom en hel del förändringar just nu. En del av förändringarna är framtvingade av en sämre ekonomi, andra är en del av vårt ständiga justerande utifrån de idéer och önskemål som finns. Nya saker i Tango Buenos Aros är till exempel temakurser, entréavgifter, dans på Lovisagården. Vi behöver både utvärdera förändringar som är gjorda och prata om våra visioner för framtiden!

Vår styrelse är decimerad, ett par har lämnat sina uppdrag under pågående verksamhetsår och någon stackare är på långresa och kan inte njuta av tangon i Västerås.. De i styrelsen som har möjlighet kommer att vara på plats, men det bli jag, Sigrid, som håller i mötet.

Dagordningen är tänkt så här, men hör gärna av er till mig på sigrid.renklint@gmail.com om ni hellre ser att vi disponerar tiden på ett annat sätt.

Agenda för medlemsmöte 25/11 2018

  • Föreningens ekonomi - hur ser det ut nu? Kjell får ordet och efter det finns möjlighet att ställa frågor.
    Huvudsakligen informationspunkt.
  • Kursverksamheten. Kort dragning av deltagarnas utvärderingar av höstterminens kurser och de eventuella förändringar som görs till nästa termin utifrån detta. Diskussion: vad är viktigt för att du ska vilja gå terminskurs eller helgkurs?
  • Fester. Vad vill vi och hur gör vi det? Varför brister engagemanget? Hur tycker du att prissättningen känns?
    Diskussionsfråga!
  • Söndagsdans och practilonga - är det vad vi vill ha eller behöver vi skruva på koncepten?
    Diskussionsfråga.

Tänk gärna till om frågorna innan du kommer. Vi pratar om detta i en och en halv timme, det är inte så länge med det räcker för att få igång ett gott samtal som sedan kan fortsätta puttra i föreningen. Om du inte kan komma eller kommer på något efter mötet så får du gärna mejla mig så för jag in synpunkterna i protokollet. Och så klart kan vi alltid mejla styrelsen på info@buenosaros.org.

Självklart ser vi till att det finns fika när vi har möte! Och vi bjuder på Söndagsdansen för dem som kommer till mötet.

Vi ses, kompisar!

På styrelsens uppdrag

/Sigrid


Facebook
Dela brevet

Du får detta nyhetsbrev för att du lagt till en prenumeration på vår hemsida.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!