Nyhetsbrev med senaste nytt.
Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Rawfoodmiddagars Nyhetsbrev 26 okt

Längst ner hittar du listan över kommande Knyt, föreläsningar och kurser.

-> Den kommande veckan finns tre knyt att gå på Göteborg och två i Falun.

Ikväll onsdagen den 26 okt har naturterapeuten Kenth och idrottsmannen Patrik föreläsning på Café Peace & Love i Borlänge. Efter föreläsningen kan man även få sig en rawfoodtallrik.


Vad vill du läsa om i nyhetsbrevet?

Vill du gå ner i vikt med rawfood?

Vi vill ge er massvis av nyttig information och inspiration. Maila oss gärna på info@rawfoodmiddagar.se och berätta vad du vill läsa om. Det här är ert nyhetsbrev, tyck gärna till.

Här har vi en riktig inspirationskälla. Anna gick ner 26 kg med rawfood och fick mer energi och skaparglädje. Läs aftonbladets artikel här.

Veckans tips!

Rawfoodintroduktionskurs

Hitta ditt flow!

Välkommen till en inspirerande matlagningskurs på Open World café som ger nya smakupplevelser och ger energi. Tisdagen den 8 nov kl 18:30-21:30.
Läs mer här.

David Wolfe - en av världens främsta föreläsare inom Rawfood besökte Stockholm och inspirerade oss till att äta mer choklad. Vi fick smaka på delikata chokladpraliner och skrattade gott till David roliga och inspirerande föreläsning.
Han tipsade oss om Bernando Lapallos (110 års) hälsoknep: Ät mycket olivolja, vitlök, choklad, honung och kanel.
Kolla på intervjun med David genom att klicka här. Klicka här eller på bilden för att se fotoalbumet från kvällen på facebook.

Många nya ansikten

Allt för hälsan-mässan

På knytet hos Mikael Boström var det många nya som hittat till rawfoodmiddagar. Vi blir så glada när uppslutningen och inspirationen är stor. Fortsätt att bjuda med vänner, bekanta och dela gärna med dig av hemsidan. Ju fler vi är desto oftare har vi knyt. Tänk er när man kan gå på ett knyt varje kväll!!! :-) Klicka på bilden ovan för att se hela fotoalbumet.

Boka redan nu in "Allt om hälsan"-mässan i Älvsjö 10-13 oktober. Här hittar du allt inom hälsa och självklart kommer Rawfoodmiddagar att ställa ut. Välkomna till monter C19:21 och hälsa på och hjälp fler att hitta till våra underbara Knyt och vårt inspirerande community.

Veckans inspirerande matbild

Helen Pihl bjöd på en vacker och god chokladkaka på Mikael Boströms MiddagsKnyt 23 oktober. Klicka på bilden för att se hela fotoalbumet från knytet.

Veckans vackraste matbild

Kommande föreläsningar och kurser

OBS!! Den 8 november kommer näringsexperten Pontus Kristensson till Stockholm och föreläser om att äta sig i balans.
Pontus tar upp vad sjukdom är, hur vår kropp hanterar de ämnen vi äter; hur kemikalier, GMO och raffinerad mat påverkar oss och vår miljö; vad ett beroende är samt vilka alternativ som finns.

Kommande knyt

OBS!! DENNA OCH NÄSTA VECKA!!
Den kommande och nästa vecka finns tre Knyt att gå på i Sverige.

Vill du vara värd för ett raw food knyt?

KUL! Anmäl dig genom att klicka här.
Detta gäller alltid när vi ska lägga upp ett nytt Knyt, oavsett om det är första gången eller om du varit värd många gånger tidigare.

Vi vill ha feedback

Hör av dig till oss om du tycker att någonting i rawfoodmiddagar.se inte fungerar eller om du har idéer på hur vi kan förbättra verksamheten. Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Kontakta oss

© Copyright rawfoodmiddagar.se 2011-10-26

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!