Nyhetsbrev från Bacchus. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nu kan ni förhandsboka lägenheter i Hus 4!

Nu på söndag den 7 oktober kl. 12 startar vi försäljningen av lägenheterna i Hus 4 på Bacchus. Här får ni information om priserna och hur ni snabbast går till väga för att boka upp er favoritlägenhet. 

Eftersom vi känt av ett stort intresse släpper vi nu på söndagkl. 12 upp lägenheterna i Hus  4 till försäljning. Ni som är intresserade av en lägenhet kan då via Svensk Fastighetsförmedlings hemsida boka er egen lägenhet. När det gäller planlösningarna kan ni utgå från Hus 2 som ni hittar på Bacchus hemsida

Vid ev. frågor om hus 4 och hur försäljningen kommer att gå till kan ni kontakta någon av våra mäklare Ola Claesson eller Mikael Bjering på tel. 0346-488 40.


Priser och förutsättningar för Hus 4

Den som vill reservera en lägenhet i Hus 4 gör det genom att att betala en bokningssavgift på 50 000 kronor. Inflyttningen är planerad till 2021 och det kommer vara möjligt att annullera en beställning.

Här ser ni priserna för lägenheterna och månadsavgiften per kvadratmeter för de 33 lägenheterna ligger på 650 kronor. Här nedan ser ni vår prislista för Hus 4.


Öppnare planlösning och större lägenheter

Efter tydliga önskemål kommer lägenheterna på våning 6 och 7 i Hus 4 bli större än på motsvarande plan i Hus 1. De båda översta våningarna på hus 4 med större lägenheter på runt 119 - 132 kvadratmeter är omritade och har fått en betydligt öppnare planlösning. Fina 3D-bilder är framtagna som ni kan kolla in på hemsidan. Planlösningen är den samma som i Hus 2 men förändrad sedan Hus 1.

Många kunder har uttryckt att de vill ha större lägenheter med en flexiblare planlösning och mer öppna sällskapsytor och detta har skapats nu. Högst upp kommer det att bli fyra riktigt fina och spännande våningar.


Läget på säljfronten så här långt

Totalt finns det i dagsläget 16 av 68 lägenheter kvar till salu i Hus 1 och Hus 2 och här ser ni vilka lägenheter som är lediga för stunden. Genom försäljningstarten av Hus 4 blir det nu ytterligare 33 lägenheter till försäljning.


Boka en personlig visning på Bacchus!

Vill du ha en personlig visning av våra mäklare är det bara att boka in dig på någon av våra visningar som närmast genomförs den 11:e och 25 oktober. Ni bokar enkelt själva plats på Svensk Fastighetsförmedling. Sedan första visningen i somras har vi redan haft ett 250-tal spekulanter på besök. 

Det läggs in nya visningstider efter hand och hittar ni ingen som passar kan ni alltid mäklarna kontakta Mikaelmikael.bjering@svenskfast.se eller Ola på 
ola.claesson@svenskfast.se Ni kan även ringa dem på 0346-488 40.


Ladda ner våra huskataloger

Vår katalog för Hus 2 finns nedladdningsbar på hemsidan som pdf. Lägenheterna i nya Hus 4 har samma planlösning som lägenheterna i Hus 2. 

Vill ni ha den i pappersform så finns den att hämta eller beställa från Svensk Fastighetsförmedling i Falkenberg. Ni hittar även vår nya Tillvalskatalog på vår hemsida.

Ladda ner vår nya huskatalog


Ni är varmt välkomna att kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling om ni har några frågor eller om ni vill veta vad ert nuvarande boende är värt.

Mikael Bjering | 0346-488 41 | 070-68 488 41 | mikael.bjering@svenskfast.se
Ola Claesson | 0346-488 42 | 0708-59 42 41 | ola.claesson@svenskfast.se

INTEGRITETSPOLICY FÖR BACCHUS

Du får detta nyhetsbrev eftersom du själv anmält dig på intresslistan för Bacchus.  
I linje med dataskyddsförordningen GDPR värnar BCAC Hus Förvaltning AB  om en hög nivå av skydd för våra kunders personliga integritet och lämnar inte ut några uppgifter till tredje part. Vårt mål är att enbart använda din mailadress för att ge dig den information du önskat genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. 

Om du inte är intresserad av att få nyhetsbrevet kan du avregistrera dig via länken nedan.

Avregistrera dig från intresselistan och fler nyhetsbrev

Sent with Get a Newsletter
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!