Qleader
 

Nyhetsbrev till medlemmar i Qleader,
17 oktober 2011

Vad har vi gjort hittills under hösten? Den 6 september bjöd vi in till seminariet Styrelsearbete i praktiken. Där fick vi träffa en namnkunnig panel som delade med sig av sina erfarenheter av styrelsearbete, och svarade på frågor med hjälp av vår moderator Marlene Ström.

Och samtalet med dem var verkligen givande. Vi var ungefär 45 personer som deltog och det var extra roligt att både män och kvinnor utanför Qleader hade nappat på vår öppna inbjudan. Flera, både medlemmar och icke-medlemmar, har hört av sig och berättat att de var nöjda med kvällen, några har också skrivit positiva kommentarer och tackat på Facebook-sidan!

För dig som vill finns bilder från seminariet samt filmer med korta intervjuer på temat styrelsearbete här! Filmerna visades under seminariet.

Under hösten kommer vi i styrelsen att träffa intresseorganisationer för företagare och näringslivsrepresentanter på kommuner, för att se hur vi kan synliggöra Qleader bättre i styrelsesammanhang. D.v.s. kanaler och arenor där vi kan synas och skapa kontakter - hitta sätt att marknadsföra föreningen och medlemmarna bland valberedningar och styrelser.

Därför är det viktigt att alla profiler på hemsidan är ifyllda. Patricia kommer att se över detta och för att underlätta för henne önskar vi att så många som möjligt loggar in och uppdaterar sin information så snart som möjligt. De som har problem med hemsidan eller glömt sitt lösenord kan kontakta Patricia och få hjälp med att logga in eller lösa andra problem som kan uppstå. För att ni ska få alla utskick från Qleader är det viktigt att ni kontrollerar att det är er korrekta e-postadress som är angiven på hemsidan.

Två av våra medlemmar som gått vidare i karriären är Susanne Andersson Pripp och Anette Tandberg.
Susanne har blivit invald till Svenskt näringslivs styrelse. Läs mer här!
Anette Tandberg tillträdde som regionchef hos Företagarna den 1 september. Läs mer här!

Med hopp om en härlig höst!

Styrelsen i Qleader

http://qleader.nu

 

På agendan under hösten

Medlemsrekrytering – vi hjälps åt!

Nu när vi fått fart på nätverket med ny grafisk profil, ny hemsida och flera lyckade evenemang under året så är det dags att marknadsföra oss till fler kompetenta kvinnor i Jämtland. Därför ber vi dig som medlem att fundera på vilka kvinnliga ledare som du känner till och som du tror vill bli medlem i Qleader. Skicka in e-postadresser till de du tror kan vara intresserade till info@qleader.nu senast 11 november. Den 15 november skickar Patricia ut en inbjudan till dessa via e-post, där vi även bjuder in dem till vår julfrukost.

Medlemskriterier

Julfrukost

Den 16 december är alla våra medlemmar välkomna till en julfrukost på Clarion Hotel Grand. Kom när det passar dig mellan 07:00-09:00. Vi hoppas att vi blir riktigt många - både medlemmar och blivande medlemmar.

Välkommen!

Efter årsskiftet

I nästa medlemsbrev kommer du att få information om nästa medlemsseminarium som går av stapeln i slutet av januari, samt årsmötet sent i februari.

 
Visa nyhetsbrevet i webbläsaren - Avsluta min prenumeration
 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!