Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Vill du ha innovation?

Är medarbetardriven kreativitet och innovation viktigt för din verksamhet?

Varje verksamhet som vill överleva långsiktigt i den globala konkurrensen behöver hantera ständig utveckling och förändring. Enligt World Economic Forum (WEF) bygger Europas konkurrenskraft på kända och ”dolda” resurser.

De kända är de Entreprenörer som bygger helt ny business och "dolda" är de medarbetare i etablerade företag som driver innovation i sitt arbete.

Dessa senare, Intraprenörerna, vet man alltför lite om och därför rekommenderar WEF att beslutsfattare, företagsledningar och chefer lär sig mer om hur intraprenörskap fungerar i praktiken.

Affärskraft presenterar vårt nya ”Program för ökad Innovationskraft”, som ger svar på de flesta frågor om intraprenörer, intraprenörskap och innovation, t ex:

  • Vilka är de medarbetare som driver och genomför innovation?
  • Vilka strukturer och processer krävs för ständig förnyelse?
  • Vilket ledarskap och arbetsklimat kan gynna respektive hindra innovation?

När, var, hur?

Kostnadsfritt seminarium

18/10 kl 08.00 - 09.15

Kaffe och macka från 07.30 och sista kvarten är för frågor

Makajo Showroom
Brännkyrkagatan 82, T-bana Zinkensdamm

För anmälan, maila Thord Nossborn

Senaste anmälan 15/10 men vi räknar med att det blir fullt så "först till kvarn"

Tag chansen att öka din kunskap om intraprenörskap och hur det påverkar den egna organisa-tionen och dess konkurrenskraft.

Thord Nossborn

Thord Nossborn är civ ek från Handelshögskolan med inriktning på beteendevetenskaplig marknadsföring. Han har arbetat i snart 25 år med att utveckla människor och affärer och de senaste åren utifrån senaste hjärnforskningen.

Han har skapat begreppet Brain Lean®, ett tillstånd där hjärnor fungerar optimalt tillsammans och ledare skapar kreativa medarbetare och hög kollektiv intelligens.

Birgitte Stjärne

Birgitte Stjärne är civ ekonom och specialist på medarbetardriven innovation, s k intraprenör-skap. Efter en lång karriär som intraprenör och flera års studier av aktuell forskning och andra intraprenörers erfarenheter, gav Birgitte år 2017 ut boken ”Intraprenören - Nyckeln till innovation”. Det är den första bok som beskriver innovationsprocessen utifrån intraprenörens perspektiv och som ger praktiska råd till både ledning och intraprenörer.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.