Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Senaste nytt - rawfoodmiddagar.se

Längst ner hittar du listan över alla kommande Knyt, föreläsningar och kurser.

-> Denna helg erbjuds fyra Knyt runt om i Sverige varav ett på en BÅT.

-> Redan idag är det föreläsning i Göteborg med den framgångsrike bodybuildern och näringsexperten Wade Lightheart och på Lördag i Stockholm.

-> På lördag är det Raw food kurs hos Jessica i Falsterbo.


Woow, vilket gensvar

Premiär för vårt Nyhetsbrev

Vi är helt överväldigade av det jätteintresse som ni alla visat för alla knyt, kurser och föreläsningar. Vi har fått så många nya medlemmar och värdar på så många orter över hela Sverige. Så roligt :) Varmt och hjärtligt välkomna!!

Samtidigt har det med vår snabba tillväxt börjat komma för många meddelanden från Facebookgruppen som snabbt har fyllt allas våra inkorgar. För att råda bot på detta så provar vi nu att istället skicka ut ett nyhetsbrev 1-2 gånger per vecka.

Förra veckans föreläsningar och kurser

Onsdagen den 28 september hade vår Pontus Kristensson sin föreläsning "Att äta sig till livskraft" i Malmö.  Jessica Johnsson som var med på föreläsningen utbrast ”- Så inspirerande!!”. För er som är intresserade kommer en ny chans den 12 december, mer info här.

Förra veckans brunch, lunch och middagsknyt

PremiärKnyt i Malmö

PremiärKnyt i Täby

Här ses de entusiastiska värdinnorna Christina och Kerstin tillsammans med några av de bejublade gästerna.

Här njuter värdinnan Claudia med gäster av den härliga internationella buffén med inslag av sushi, pizza och indisk dessert. 

PremiärKnyt i Vallentuna

Nina dubblerade & imponerade

LunchKnytets glada värdinna Maria hälsar välkomna ute i oktobersolen.

I söndags imponerade Nina Kopf med att delta på både LunchKnytet i Vallentuna och på MiddagsKnytet i Täby. Här med sin mycket åtråvärda Råa Chokladmousse.

Veckans vackraste matbild

Veckans vackraste matbild

Kommande föreläsningar och kurser

OBS!! DENNA VECKA!!
Häng med och lyssna på Wade Lightheart som är en förebild och enorm kunskapsbank inom kost och  träning. Idag i Göteborg och på lördag i Stockholm.

För er som är i Skåne i helgen kan vi också rekommendera Jessicas inspirerande kurs som lär ut hur enkelt, lätt och gott det är med raw food. 

Kommande knyt

OBS!! DENNA VECKA!!
Woow, denna helg har vi hela fyra knyt i Sveriges tre största städer och dessutom ett på BÅT i stockholms skärgård. Häng med :)

Vill du vara värd för ett raw food knyt?

KUL! Anmäl dig genom att klicka här.
Detta gäller alltid när vi ska lägga upp ett nytt Knyt, oavsett om det är första gången eller om du varit värd många gånger tidigare.

Vi vill ha feedback

Hör av dig till oss om du tycker att någonting i rawfoodmiddagar.se inte fungerar eller om du har idéer på hur vi kan förbättra verksamheten. Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Kontakta oss

© Copyright rawfoodmiddagar.se 2011-10-06

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.