Information om föreningens medlemsrutiner. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Medlemsskap i TeaterVerket


TeaterVerket är en ekonomisk förening som drivs idéellt av dess medlemmar.

För att verka som skådespelare eller regissör inom TeaterVerket krävs att du är medlem.

Givetvis är du välkommen som deltagare i TeaterVerkets öppna aktiviteter, även om du inte är medlem och likaså är du välkommen som medlem även om du inte vill skådespela/regissera.

Tanken med föreningen är att du, som kulturkompetent amatör, ska få verka under samma tak som likasinnade. Att du ska få skapa din egen teater tillsammans med alla andra medlemmar. Allt är möjligt - inget är gratis. Allt går att göra om du bara är införstådd med att det är du själv som bär ansvaret för att din idé förverkligas och går väl.

Vägen till medlemsskap

STEG 1: INTRESSEANMÄLAN

På TeaterVerkets hemsida fyller du i en intresseanmälan. Därigenom blir du inbjuden till infomöte.

STEG 2: INFOMÖTE

Genom din intresseanmälan blir du tillagd på intressentlistan. Personerna på listan blir inbjudna till infomöte som äger rum flera gånger per termin.

På infomötet får du all information du behöver för att kunna gå med i föreningen med vetskap om vilka rättigheter och skyldigheter du har, som medlem.

Att delta på infomöte är obligatoriskt för de som vill bli medlemmar i TeaterVerket.

STEG 3: MEDLEMSANSÖKAN

Om du på infomötet upplever att TeaterVerket är föreningen för dig fyller du i en medlemsansökan. Den innehåller dels en "handbok" som du behöver som medlem och/eller som produktionsdeltagare/ledare och dels en faktisk ansökan där du delger den information som är nödvändig för föreningen att ha i sitt medlemsregister. Du fyller i denna ansökan som skickas in till medlemsansvarig och styrelsen. Så snart styrelsen har har tagit del av din ansökan kommer de kontakta dig med klartecken om att du kan...

Att fylla i medlemsansökan är obligatoriskt för de som vill bli medlemmar i TeaterVerket.

STEG 4: BETALA MEDLEMSAVGIFT

...betala din medlemsavgift. Medlemsskap i TeaterVerket för ett kalenderår kostar 1000:- och betalas in på särskilt konto som ges av styrelsen.

Medlemsavgift är obligatoriskt för alla som skådespelar/regisserar inom TeaterVerket.

STEG 5: VÄLKOMMEN IN I FÖRENINGEN!

När allt är klartkommer du få ett medlemskort skickat till dej. När du håller detta i din hand vet du att du till och med 31 december innevarande år är en del i Stockholms mest professionella amatörteaterförening!

Du får detta mail eftersom du behöver denna information. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.