Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Ett nyhetsbrev från Sollebrunns Betongelement – Juni 2018

Ha en riktigt skön sommar!

I skrivande stund gassar solen från en klarblå himmel. Vi börjar närma oss semestertider och jag hoppas att den här osannolikt varma försommaren inte innebär att våra stundande semesterveckor enbart kommer att innehålla regn och kyla.

Läs mer >>


Prioriterar förbättringsarbete

Jennie Myrén är ny produktionschef på Sollebrunns Betongelement sedan midsommar. Hennes absoluta fokus ligger på förbättringsarbete.

Läs mer >>


Ett lokalt samarbete med bara vinnare

BRA Åkeri AB i Stora Mellby är en av Sollebrunns Betongelements äldsta och mest trogna samarbetspartner. Ett samarbete som bygger på ett ömsesidigt förtroende och vikten av rätt leveranser i rätt tid och till rätt projekt/kund.

Läs mer >>


En ”gamgubbe” som trivs med betonglivet

Thomas Gustafsson är en verklig trotjänare på Sollebrunns Betongelement. Delägare sedan starten 1996, men i branschen alltsedan 1979 då han började hos farsan på Sollebrunns Cementgjuteri. Men trots att han stortrivs så är han inte helt främmande för att dra sig tillbaka om några år.

Läs mer >>


De Fem Elementen
bjöd på avancerade utmaningar

För tillfället pågår byggnation av bostadsprojektet De Fem Elementen i närheten av Sundbybergs centrum. Totalt handlar det om 95 bostäder, fördelade på fem huskroppar om fem våningar vardera. Bakom projektet står Bonava och för byggnationen svarar NCC Stockholm. Sollebrunns Betongelement har fått förmånen att leverera kompletta prefabstommar i form av ytterväggar, innerväggar, bjälklag och balkonger.

Läs mer >>


Sollebrunns Betongelement AB | Magravägen 201 | 441 74 Sollebrunn sollebrunnsbetong.se | info@sollebrunnsbetong.se
Tel. 0322-432 05

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!