Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 

Kurser:

24 september:
Kärlekens 9 Språk
(kvällskurs för alla)

7-9 oktober:
Gudomlig Extas
(fortsättningskurs för par)

4-6 november:
Gudomlig Njutning
(grundkurs för par)

17-20 november:
Tantric Fires
med Ana Olivegren & Jennie Rehbinder

(dynamisk tantrakurs för män & kvinnor)

2-4 december:
Gudomlig Njutning
(grundkurs för par)

Andra evenemang:

1-2 oktober:
Erotik & Kärleksmässa
(Uppsala)

Alla evenemang hålls av Jennie & Calle om inget anges.

 

17-20 november 2011

på Skeppsuddens kursgård, Norrköping

Välkommen till en inspirerande weekend för dig som vill utforska den starka drivkraften som sexualiteten utgör. Genom att bejaka njutning och glädje väcker vi det sexuella flödet. Att fokusera på njutning är ren personlig utveckling!

Tantric Fires är en kurs för dig som längtar efter ett mer tillfredställande liv – ett i vilket du både får det du behöver och hittar sammanhang i vilka du kan ge av det som är du.

I det magiska kursrummet – i närhet, skratt, ärlighet och njutning – får du möjlighet att utforska dig själv och din längtan efter en mer närande samvaro. Du får chansen att titta på din relation till din sexuella natur och personliga kraft. Du kommer att upptäcka nya och unika sidor av dig själv, känna magin med att mötas på djupet och leva det liv du vill leva.

Under helgen kommer vi att erbjuda dig att delta i kraftfulla ceremonier och tantriska lekar – glödvandring, meditationer, trumresa, dans, tantrisk massage och det reflekterande samtalet. Det blir garanterat flera starka och givande möten i sharing, njutning och glädje.


Kursavgift: 4000 kr
För företag tillkommer moms. Du som anmäler dig innan 7 oktober får 500 kr rabatt. För par är kostnaden 7000 kr.

Kost & logi: 1680 kr (helpension 3 dygn fr.o.m. torsdag kväll t.o.m. söndag eftermiddag).
Om du vill ha eget enkelrum, alternativt bo i dubbelrum, kostar det 200:- extra per dygn.
Denna kostnad betalas separat till Claes Nordenskjöld på Skeppsuddens kursgård vid kursstart, alternativt via faktura och konto.
Om du betalar på plats – ha med jämna pengar!

För anmälan: För att bekräfta en plats på kursen sätt in 500 kr på pg: 59 77 29-3
Skriv ett mail till jennie@rehbinder.se och berätta vilken kurs du vill gå på samt ditt namn, fakturaadress och mobilnummer. Du kommer att få ett bekräftelsemail och mer info inför kursen. Anmälan är bindande.

Plats: Vi kommer att vara på Skeppsuddens kursgård, Vikbolandet utanför Norrköping.


Samåkning:
Om du har bil, och vill ge skjuts (kanske dryga ut bensinkostnaden, och vara snäll mot miljön), eller om du är utan bil och vill samåka - berätta det när du anmäler dig, så kan vi förmedla e-postadresser och telefonnummer till alla de kursdeltagare som vill hjälpas åt med resan.

För vägbeskrivning, besök hemsidan för Skeppsudden!

Tid: Start torsdag kväll ca 18:00 och avslut söndag 16:00.

Kursledare:



Ana Olivegren
är terapeut och instruktör med hela världen som arbetsfält. Hon har mer än 25 års erfarenhet av arbete med människor inom friskvård och personlig utveckling. Ana använder både urgamla ceremonier och moderna tekniker när hon möter unga såväl som gamla, i grupp eller individuellt. Hon arbetar som relationsterapeut med bl.a Urban Tantra och har även utvecklat en anti-stress-behandling.

Ana är en Sundoor Master som även är utbildad andningsterapeut, massör och healer. Läs mer om hennes arbete på hemsidan www.anaolivegren.com

Jennie Rehbinder är relationscoach och beröringspedagog. Hon leder kurser och coachar par och kvinnor i att skapa bättre relationer, mer kärlek och starkare sexuella upplevelser. Hon ger också behandlingar i taktil stimulering, en mjuk och hälsosam helkroppsbehandling. Läs mer om hennes arbete på hemsidan YONI – www.yoni.nu.
”Min vision är att vi alla får leva i ett samhälle som har en uppmuntrande inställning till sexualiteten. Jag vill inspirera, skapa och ge utrymme till sexuell självbestämmanderätt, sexuell extas, frihet och lek med sex, ceremonier och kurser”.


Med kärlek/Jennie & Ana
 


Kontakt:
Mobil: Calle Rehbinder 070-79 76 333, Jennie Rehbinder 070-285 10 91
E-brev: info@cirkuseros.nu    Cirkus Eros hemsida: www.cirkuseros.nu


Cirkus Eros

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!