Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 

Kurser:

24 september:
Kärlekens 9 Språk
Kvällskurs för alla –
med Calle Rehbinder

7-9 oktober:
Gudomlig Extas
Fortsättningskurs för par – med Calle & Jennie Rehbinder

4-6 november:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

17-20 november:
Tantric Fires
Dynamisk tantrakurs för män & kvinnor –
med Jennie Rehbinder
& Ana Olivegren
& Ana


Andra evenemang:

1-2 oktober:
Erotik & Kärleksmässa
Föredrag, fotoatelje & fotoutställning – i Uppsala

 

Lär dig mer om kärleksfull kommunikation!

Kärlekens 9 språk

– FÖR ALLA DINA RELATIONER –

En kvällsworkshop om kommunikation
med Calle Rehbinder!

Villa Livslust – nu på lördag den 24 september!

Olika kärleksspråk

Detta är vår egen förklaringsmodell av alla de olika kärleksspråk som vi människor använder oss av när vi möter dem vi älskar, som våra vänner, makar, barn och andra i vår närmaste krets – men även arbetskamrater och andra vi umgås med i våra liv.

Vi är alla individer, vi är olika och vi uppskattar och ger uttryck för kärlek på väldigt olika sätt, och vi vill också ha kärlek, bekräftelse och respekt på olika sätt.

Somliga föredrar att bekräfta andra, och bli bekräftade själva, med kärleksord, andra med gåvor, somliga med praktiska handlingar, vissa med djupa samtal, och en del med fysisk beröring – eller sex.

Om du lär dig att känna igen dina egna primära kärleksspråk, och även att använda de kärleksspråk din partner, dina barn och vänner använder, så har du fått ovärderliga nycklar till att få dina närmaste att känna sig precis så älskade och uppskattade av dig som du önskar.

Kärlekens 9 språk

På denna kurs fördjupar vi oss mer i de olika språken än på ett vanligt föredrag. Du får tillgång till kraftfulla verktyg för att bli mycket bättre på att både förstå och kommunicera med din omvärld.

Vi varvar teori med praktik – enkla och roliga övningar och lekar för att ytterligare förstå de 9 språken, som du kan ha stor glädje av i alla dina relationer, och därmed förbättra din förmåga att kommunicera ändamålsenligt. Vi ger också utrymme för reflektion och samtal.

Du kan komma ensam, med en partner – eller med ett gäng kompisar. Kärlekens 9 språk är relevanta för alla slags relationer – inte bara familjen eller romantiska relationer. Du kan använda dessa metoder med dina vänner, dina arbetskamrater, grannar; alla du har någon slags relation till.

Det krävs ingen föranmälan – du kan bara droppa in. Men det är trevligt att få veta om du tänker komma, för vår planerings skull - så vet du säkert att du tänker dyka upp, eller har några frågor, så får du gärna kontakta mig, helst via e-post – calle@cirkuseros.nu.

Läs gärna Charlotte Rudenstams bloggpost om "Rehbinders 9 Kärleksspråk"

Välkommen!

linje

Tid: 16:00 - 19:00, lördag 24 september

Pris: 200:- för föredrag och workshop

Plats: Villa Livslust, Höglidsvägen 28, Tyresö

Vägbeskrivning: Åk buss 807, 822, 823 från Gullmarsplan ca 13 minuter till hållplats JUNGFRUVÄGEN, gå över till andra sidan vägen (till busshållplatsen på andra sidan), gå vidare uppför gångvägen bredvid hållplatsen, gå rakt fram tills du kommer fram till Höglidsvägen, gå till höger, fram till nr 28!

Det tar som sagt ca 13 minuter med buss till Gullmarsplan, eller 20 minuter till Centralen. Bussar går dygnet runt både hit och in till stan. Rusningstid och nattetid går de även till och från T-centralen. Tvärbuss till Nacka. Naturreservat nära.

linje

Efter att lekarna är över så finns godis, frukt, choklad och bubbelpool samt bastu – öppet för alla som vill njuta och leka vidare en stund!

Vill du stanna och mysa efter workshopen, basta, bubbla i jättejacuzzin i trädgården, äta och dricka lite mums, så kostar det 100:- extra till Kent.

Känner du för att sova kvar över natten kan Kent ordna det också - det kostar då 150:- extra, inklusive frukost.

linje

Calle Rehbinder

 

Calle Rehbinder höll sin första kurs med fokus på sex och relationer hösten 2003; en kvällskurs för män. Sedan 2004 har Calle tillsammans med sin hustru Jennie hållit en bra bit över hundra kurser i kärlek, sexualitet och relationer.

Calle håller även kurser på egen hand, vid behov med assistenter, som t.ex. TantraLila och manskursen Mandom, Mod & Morske Män. Nu även Kärlekens 9 språk.

Calle är en mycket van kursledare och har god erfarenhet av att leda och inspirera människor i ämnen som berör och involverar personlig utveckling, uttryck och process - som t.ex. teaterimprovisation, shamanism, kärlek och sex, i såväl kurs- och föredragssammanhang som privat coaching.

Calle har skrivit både artiklar och noveller om sex, erotik och relationer i en mängd olika tidningar och tidskrifter, är därtill en aktiv debattör i sexualpolitiska frågor, och figurerar ofta i media, både i egenskap av sexpedagog såväl som liberal politisk debattör.

2008 gav förlaget Lind & Co ut Cirkus Eros och andra erotiska berättelser – en erotisk novellsamling, författad av Calle Rehbinder. Förutom kursledandet och författarskapet är Calle också fotograf, bildkonstnär m.m., och därtill upphovsman och redaktör för den konstnärliga och filosofiska erotiska hemsidan Cirkus Eros, samt bloggen TantraBlog. Du hittar mer av Calles fotograferande på hans fotosida; Carl Johan Rehbinder Photo Gallery, och du kan hitta mer om Calles erotiska novellsamling på sidan Cirkus Eros - boken.

Calle & Jennie har hållit över 100 tantriska kärlekskurser sedan 2004 – parkurser som Gudomlig Njutning, Gudomlig Extas och Livets Goda i Bordeaux, manskurser (Mandom, Mod & Morske Män), kvinnokurser (YONI, Afrodites Gåva) samt kurser för både singlar och par, som Kärlek, Liv & Lust samt TantraLila.

Läs mer om Calles & Jennies kurser på Cirkus Eros!

linje

För mer information och anmälan:
info@cirkuseros.nu
Mobil: 070 - 79 76 333

linje

Om du har fått en länk till detta nyhetsbrev på nätet, men gärna vill få våra nyhetsbrev direkt till din e-brevlåda, så kan du skriva in din epostadress här på Get A Newsletter.


Kontakt:
Mobil: Calle Rehbinder 070-79 76 333, Jennie Rehbinder 070-285 10 91
E-brev: info@cirkuseros.nu    Cirkus Eros hemsida: www.cirkuseros.nu


Cirkus Eros

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!