Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.


September 2011
 

 

 

 

Vinprovning den 15 oktober på Arilds Vingård


Välkomna att tillsammans med Strandbadenbor och vänner ha en trevlig och givande kväll på Arilds vingård. Anette som är utbildad sommelier och vinvetare, kommer under kvällen ge oss en visning av Arilds vingård. I detta ingår ca 1 timmes föreläsning om vin och hon kommer att leda oss genom en provning av fem viner samt under kvällen kommer det även att serveras antipasti. Allt tar ca 3 timmar och bussen återvänder till Strandbaden och Örestrand vid 23-tiden.

Pris: 475 kr/person. I detta pris ingår mat, dryck och resa Örestrand – Arilds Vingård och tillbaks. Priset är fast och endast kontant betalning fungerar. Vi vill ha anmälan senast den 7 oktober och efter den dagen kan vi inte ändra på din anmälan.

«Du kan anmäla dig på föreningens hemsida eller genom att klicka här»

Välkommen!


Kalendariet går lite på sparlåga nu när den kalla säsongen närmar sig. Vi hänvisar därför till respektive hemsida nedan:

Höganäs Tennisklubb
Läs mer: www.hoganastk.se

 

 


Örestrand
Läs mer: www.orestrand.se

  

 

 

 

Höganäs Vandrarhem (Margreteberg)
Läs mer: www.hoganasvandrarhem.com

  

 

(Har du något som saknas och bör finnas med i kalendariet så hör av dig till Kommunikationsgruppen på info@strandbaden.info genom att svara på detta mail.)

 

Ny väg före 2035?


Samtidigt som det på Krapperup hölls ett möte om nordvästra Skånes framtida infrastruktur, passade Strandbadens Byaförening och trafikgruppen på att kampanja med banderoller längs väg 111.

Statliga myndigheter har sagt 2035, men kommunalrådet Peter Kovacs hoppas enligt Sveriges Radio på förbifart långt tidigare. Det är denna fråga Höganäs kommun lobbar hårdast för hos Trafikverket, enligt Peter Kovacs.

Länkar till media:
Helsingborgs Dagblad Läs
Sveriges Radio P4 Lyssna

(Vi hoppas även på en artikel i Lokaltidningen under denna vecka. Reportern Mette Mjöberg Tegnander intervjuade och fotade Trafikgruppens ordförande Eva Sture den 20 september. Håll utkik:  http://hoganas.lokaltidningen.se)

Grannar mot brott 
Grannar mot brott är ett kostnadsfritt nätverk där Länsförsäkringar Skåne tillsammans med dig, polisen och den lokala räddningstjänsten jobbar för ett tryggt och säkert boende.  Strandbadens Byaförening sköter viss samordning och igångsättning av områdena men delegerar ansvaret på en person boende i området. Anmäl din medverkan.


Bygg 111 Östra Nu
Har du skrivit på uppropet för att väg 111 ska få en dragning öster om Strandbaden? Du gör detta på: www.bygg111ostra.nu, du hjttar även kampanjen på Facebook här.

Tidigare nyhetsbrev
Har du missat något? Du vet väl att du kan hitta tidigare nyhetsbrev på vår hemsida? Länk 

 
 


Gynna nyhetsbrevets sponsorer!

 

 

 

Du får detta nyhetsbrev för att du har någon slags anknytning till Strandbaden och Strandbadens Byaförening.
Om du vill anmäla aller avsluta en prenumeration klicka här. Adressuppdatering till föreningen gör du här.

 

 

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!