Information från Co-Grow. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Vill du vara volontär?

Visst vore det fantastiskt om fler fick veta om vår tjänst för trädgårdsdelning? Hjälp till med det genom att vara volontär för Co-Grow!

Här behöver vi dig: 

 Mejla ditt intresse till info@co-grow.se.


Visa din köksträdgård

Tusen trädgårdar och Öppen Trädgård vill gärna ha med Co-Growerträdgårdar under sina evenemang i juli. Skulle du tycka att det vore roligt att vara med? Registrera dig i så fall på deras hemsidor nu med en gång!


60 fler medlemmar behövs!

För att driva vår tjänst för trädgårdsdelning behöver vi bli 60 fler som betalar medlemsavgift varje år. Var med och bidra så att vi kan fortsätta med Co-Grow. Swisha 50 kronor till 123 278 59 62 och uppge din e-postadress.


Framtidens Co-Grow

Väldigt många intressanta tankar, idéer och erfarenheter om trädgårdsdelning kom fram under vår designworkshop den 12 maj. Tusen tack till er som deltog! Nu planerar vi för nästa steg med forskaren på Södertörns högskola.


Så hanteras personuppgifter

I och med den nya dataförordningen GDPR har vi tagit fram en förteckning över vår hantering av personuppgifter med följande information: 

  • Som användare på co-grow.se har du uppgett en e-postadress för att kunna bli kontaktad av matodlare eller trädgårdsägare. E-postadresser lagras i vår databas för tjänsten. Om du vill bli borttagen mejlar du det till info@co-grow.se.
  • Som användare eller samarbetspartner får du det här nyhetsbrevet. Du kan avprenumerera dig genom att klicka på länken längst ner.
  • Vi har ett medlemsregister i vår förening. Om du som medlem inte förnyar ditt medlemskap vid årsskiftet plockas dina uppgifter bort.
  • Deltagarlistor i samband med evenemang och utbildningar raderar vi efter att dessa har ägt rum.
  • Mejl raderar vi så fort vi har avklarat varje ärende.

Om ni har frågor eller funderingar rörande GDPR får ni gärna kontakta vår föreningsstyrelse för Co-Grow via info@co-grow.se.


Rädda våra pollinatörer

För vår matförsörjning måste vi ha insekterna som pollinerar grödorna. Men en fjärdedel av Sveriges humlor och bin är rödlistade. Därför är alla insatser för dem nu oerhört viktiga.

Detta kan du göra: 

  • Köp honung från lokala biodlare.
  • Lämna gräsklipparen i garaget.
  • Bygg och rapportera in vildbihotell.

Läs mer på Biodlarna och Bivänlig


Vill du inte få information från Co-Grow? Klicka här

Sent with Get a Newsletter
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!