Problem att läsa nyhetsbrevet? Ser det konstigt ut? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
 

September ERBJUDANDE!
Efter sommar och sol, är det många som upple
ver att fläckar och andra pigmentförändringar triggas och blir mer synliga.

Melano fade mask är nimues pigmenteringsmask som effektivt minskar oönskad pigmentering. Masken appliceras på kvällen och tvättas av på morgonen, appliceras 1-2 ggr/vecka.

Vid köp av Melano fade mask medföljer det utan extra kostnad Day fader, 15 ml (dagkräm för en hyperpigmenterad hud) allt förpackat i en fin necessär.

Värde 648:-             Nu: 348:-

            _____________


ÖPPET HUS- Pilates Complete
Nu på söndag den 11 september kl.12-16 har vår samarbetspartner öppet hus här på Kastellgatan 1, välkomna att prova denna underbara träningsform.

Schema och mer information här!

             _____________

PSST! Glöm inte vår Värva-en-vän Kampanj som pågår t.o.m 30 september 2011.

Du får en värdecheck på 250:- att utnyttja på valfri behandling, och din vän betalar endast 500:- för en Face Relax 60 min. (värde 750:-)

 

Höstnyheter på Advanced Skin Care!

Vi hoppas att alla nu har landat och kommit igång med rutiner och vardagen efter sommar och ledighet. Att vara ledig är underbart, men det finns faktiskt studier som visar att vi människor mår som bäst med struktur och uppgifter, då vet vi vart vi är på väg och känner oss nyttiga. Vad man tycker om det, är upp till var och en... :)

Jag ser fram emot en spännande höst med många nyheter både inom den medicinska hudvården, samt inom kost och kosttillskott. Inom ett par veckor lanseras nimueNAD, det första kosttillskottet från nimueBIOSIENCE.

nimueBIOSCIENCE fokuserar på Healthy Ageing istället för AntiAgeing, och inte bara på hudens styrka, utan även på våra inre organ och framförallt vår hjärna.Läs mer här! Jag började själv ta kosttillskottet i helgen och kommer ge en mer ingående presentation och innehåll vid lanseringen. Håll utkik på bloggen och på vår Facebooksida.



I höst får vi även en ny samarbetspartner i form av en Medicinsk Fotterapeut vid namn Susanne Ackevall och hon börjar den 1 oktober här 3 dagar i veckan. Hon kommer smygstarta lite med behandling redan under v.38-39 så lämna er bokningsförfrågan redan nu! Se fotvårdsbehandlingar och medicinsk fotvård.


                                                                          /Josefine, ägare och hudspecialist, Advanced Skin Care


ADVANCEDskin Kur - favorit i repris              2330:- (ord. pris 3330:-)
I våras hade vi en kampanj på en ordentlig hudfixare och efterfrågan var stor, så därför kör vi nu en repris på samma erbjudande och ger nu fler chansen att ta tag i sin hud ordentligt eftersom sommar och sol. Kuren inluderar allt en hud behöver för att få starta om, och givetvis planlägger vi behandlingarna utefter ditt behov. Erbjudandet gäller både gamla och nya kunder, och passar alla hudtyper, även de allra känsligaste.

För att bibehålla resultat efter problemhud eller upprätthålla ungdomen i huden rekommenderar vi att man gör 2 aha-kurer per år. Prova på avancerad hudvård och känn hur huden blir mer motståndskraftigare och starkare. I kuren ingår 6 behandlingar, fördelade på 5 tillfällen.

Face Bas 45 min
Kostrådgivning 30 min
AHA - kur 4 ggr á 30 min


Laser/IPL behandlingar på kliniken senare i höst
Många har efterfrågat möjligheter att ta bort djupa pigmentfläckar, ytliga röda/blå kärl och även viss behåring. Vi är mitt inne i vårt sökande efter rätt apparatur och kan ge ett glädjande besök att den som väntar på något gott, inte behöver vänta så värst länge till. Lämna gärna förfrågan och preliminär boka er nu, då dessa behandlingar är eftertraktade. Ring Josefine på 031 711 70 60 mer info.

NYHET! AlgOmega3 - vegetabiliskt DHA & EPA
Äntligen en aktiv form av omega3fettsyror som är helt vegetabiliskt. För er som inte äter fisk eller bara inte klarar av doft och smak av fiskoljor, finns nu ett väldigt bra alternativ från alger. Alger är originalkällan till omega3 och odlas under kontrollerade former, vilket gör att man slipper föroreningar.

Nu har vi prova-på-pris för 2 månaders förbrukning: 300:-
(ord.pris 340:-) Så länge lagret räcker...

DHA och EPA är de 2 mest aktiva formerna av omega3 fettsyror och är de som vi helst vill ha i oss. Ett dagligt intag av 250-500 mg, ibland även mer, förebyggar både depression, hjärnsjukdomar(bl.a alzheimers) och bidrar till att alla typer av inflammationer sänks och huden blir smidigare och starkare. Läs vårt blogginlägg om omega3 här.

 
 

__________________________________________________________________________________

KASTELLGATAN 1                413 07 GÖTEBORG                tel: 031 711 70 60                www.advancedskincare.se

 
 


Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!