Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 

Kurser:

10 september:
Tantralek - en lekfull introduktion till tantra
(dagkurs för alla)

16-18 september:
Gudomlig Njutning
(grundkurs för par)

24 september:
Kärlekens 9 Språk
(kvällskurs för alla)

7-9 oktober:
Gudomlig Extas
(fortsättningskurs för par)

4-6 november:
Gudomlig Njutning
(grundkurs för par)

17-20 november:
Ana och Jennies kurs
(dynamisk tantrakurs för män & kvinnor)


Andra evenemang:

1-2 oktober:
Erotik & Kärleksmässa
(Uppsala)

 

Pröva lite tantra redan på lördag!

TantraLek

En lekfull och njutningsfull introduktion till Tantra
med Calle & Jennie Rehbinder!

Villa Livslust – nu på lördag den 10 september!

TantraLek

Undrar du över vad tantra är egentligen? Vill du veta mer? Vill du få ett häftigt litet smakprov på vad tantra kan vara, och hur du kan använda tantra för att göra din vardag mer spännande, mer levande och rik på upplevelser?

Vill du uppleva starka och innerliga möten på ett lekfullt och avslappnat sätt?

Kom och lek och lär dig lite tantra med oss på lördag. Vi bjuder på oss själva och gör roliga, dynamiska och sköna övningar hos Kent i hans villa i Tyresö. 

Du kommer att få möjlighet att pröva ett antal tantriska tekniker, med andning, rörelse och ljud, och introducera övningar som du lätt kan använda i din vardag. Vi kommer även att introducera några sköna och roliga berörings-, kontakt- och bekräftelseövningar, samt en närvaromeditation. Även detta är förstås sådant som du kan ta med dig och använda i alla möjliga situationer i ditt liv.

OBS! Inga förkunskaper är nödvändiga. Och det blir en "light-version" av våra kurser, så ingen nakenhet förväntas – och ALLT är förstås som vanligt 100 % frivilligt. Tanken är att DU ska få bli inspirerad till utveckling, och samtidigt ha väldigt roligt!

Även du som är erfaren tantriker kan få ut mycket av denna kväll. Alla lekar och övningar är av den karaktären att de alltid erbjuder någon form av utveckling, förfining, upplevelse. Man blir aldrig fullärd.

Välkommen!

linje

Efter att lekarna är över så finns godis, frukt, choklad och bubbelpool samt bastu – öppet för alla som vill njuta och leka vidare en stund!

Pris: 300:-

Tid 15:00 - 19:00

Plats: Villa Livslust, Höglidsvägen 28, Tyresö

13 minuter med buss till Gullmarsplan, 20 minuter till Centralen. Bussar går dygnet runt både hit och in till stan. Rusningstid och nattetid går de även till och från T-centralen. Tvärbuss till Nacka. Naturreservat nära.

Vägbeskrivning:
Åk buss 807, 822, 823 från Gullmarsplan ca 13 minuter till hållplats JUNGFRUVÄGEN, gå över till andra sidan vägen (till busshållplatsen på andra sidan), gå vidare uppför gångvägen bredvid hållplatsen, gå rakt fram tills du kommer fram till Höglidsvägen, gå till höger, fram till nr 28!

linje

Calle & Jennie Rehbinder  

Calle & Jennie Rehbinder arbetar båda konstnärligt med gestaltande av erotik i bild och skrivande, och har god erfarenhet av att leda och inspirera människor i ämnena sex, kärlek och samlevnad, i såväl kurs- och föredragssammanhang som privat coaching.

Calle & Jennie har hållit över 100 tantriska kärlekskurser sedan starten 2004 – parkurser som Gudomlig Njutning, Gudomlig Extas och Livets Goda i Bordeaux, manskurser (Mandom, Mod & Morske Män), kvinnokurser (YONI, Afrodites Gåva) samt kurser för både singlar och par, som Kärlek, Liv & Lust samt TantraLila.

Läs mer om Calles & Jennies kurser på Cirkus Eros!

linje

För mer information:
info@cirkuseros.nu
Mobil: Calle 070 - 79 76 333, Jennie 070-285 10 91

linje

Om du har fått en länk till detta nyhetsbrev på nätet, men gärna vill få våra nyhetsbrev direkt till din e-brevlåda, så kan du skriva in din epostadress här på Get A Newsletter.

Välkommen!

linje

Vi hoppas att vi får träffa dig snart!

Ljuv omfamning

Med kärlek/Jennie & Calle Rehbinder 


Kontakt:
Mobil: Calle Rehbinder 070-79 76 333, Jennie Rehbinder 070-285 10 91
E-brev: info@cirkuseros.nu    Cirkus Eros hemsida: www.cirkuseros.nu


Cirkus Eros

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!