Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.


   

2011-09-16

Svalander Audio presenterar Hannl Vinyl Care

Vi är mycket glada att kunna presentera ett nytt program av skivtvättar för den svenska marknaden. Tvättarna från tyska Hannl Vinyl Care är handbyggda och kända för mycket god funktion samt hög kvalitet.

Funktion
Funktionen är mycket enkel. På den enklare maskinen läggs tvättvätskan på för hand och man bearbetar skivan med en skivborste för att få loss smutsen för att till sist suga bort smutsen och vätskan med vakuummunstycket. De lite större maskinerna har ett fast borsthuvud som bearbetar skivans yta och vätskan pumpas automatiskt ut på skivan genom en knapptryckning.

Modellen Mera EL

Rullande borste
Samtliga Hannltvättar kan utrustas med den unika rullande skivborsten. Rotationen i borsten virvlar runt rengöringsvätskan på skivans yta. Virvlarna når djupt ner i de fasade spåren och löser upp smutsen som förs med i vätskans virvlar för att sedan bli avlägsnad från skivans yta.

Hannls unika rullande skivborste


För att läsa mer om skivtvättarna från Hannl kan du klicka här

 

Många modeller

Tvättarna finns i modellerna Aragon, Mera , Limited och Micro.

Läs mer om de olika modellerna här

Garanti och tillbehör

Samtliga tvättar från Hannl Vinyl Care har tre års garanti. Det finns en mängd olika tillbehör till Hannltvättarna, såsom dammhuvar i akryl, tvättvätskor mm.


Fler nyheter

På vår nytt-sida kan du hålla dig uppdaterad om de nya produkter som vi tar in i sortimentet och annat som är aktuellt på svalander.se

Klicka här för att se alla nyheter på svalander.se

  

Svalander Audio på Facebook

Följ oss på Facebook så är du först med de färskaste nyheterna!


Vi vill veta vad du tycker

De senaste två åren har det hänt mycket på Svalander Audio. Vi vill gärna veta om det är något i sortimentet du saknar, eller vill se mer av. Skicka gärna ett mail till oss och berätta.

     


Om du inte längre vill ha vårt nyhetsbrev kan du avregistrera dig här


Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!